Kisalföld logö

2018. 11. 15. csütörtök - Albert, Lipót 2°C | 11°C Még több cikk.

A Munkáspárt a hazai vállalkozásokért

Mosonmagyaróvár - A Munkáspárt a hazai kis- és középvállalkozások szövetségese – jelentette ki keddi mosonmagyaróvári sajtótájékoztatóján Thürmer Gyula pártelnök.
Egynapos mosonmagyaróvári munkalátogatásán találkozott a város polgármesterével és megtekintette az Óvártej Rt. üzemét tegnap Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke. Sajtótájékoztatóján a pártelnök elmondta: a polgármesterrel folytatott beszélgetések során sok mindenben egyetértettek. Többek közt abban, hogy Mosonmagyaróvár kedvező földrajzi elhelyezkedését jobb kormányzati politikával sokkal jobban ki lehetne használni. Különösen érezhető itt az osztrák tőke megjelenése, amivel a helyi vállalkozások kevésbé tudják felvenni a versenyt.

Thürmer Gyula pártelnök

Thürmer Gyula hangsúlyozta: fontos feladat megvédeni a magyar oktatást és iskolákat. Úgy fogalmazott: „szellemi vitamin ez, amit a mostani globalista influenza idején be kellene venni". Az Óvártej üzemében tett látogatás kapcsán a pártelnök elmondta: a döntően magyar tulajdonú vállalkozás egyre nehezebb feltételek közt ugyan, de működik. Hazánk uniós csatlakozása ugyanis csak hátrányokkal járt a magyar vállalkozások számára. Emellett nem csupán az adópolitika, hanem az adminisztratív intézkedések is nehezítik és szinte már ellehetetlenítik a hazai vállalkozások működését. Thürmer Gyula kiemelte: a Munkáspárt a kis- és középvállalkozások szövetségese. Minden erőfeszítést támogatnak, ami a jelenlegi neoliberális politika megváltoztatására irányul. Támogatják továbbá a szakszervezetek törekvéseit és részt vesznek a szerdai sztrájkban is.

Olvasóink írták

  • 2. tati 2007. november 27. 01:24
    „Még van aki elhiszi amit mond ???????”
  • 1. polgár 2007. november 23. 17:32
    „Azt mondja,hogy vállalkozóbarát valamikor aztmondta,hogy a vállalkozó ellenség adócsaló most melyiket higgyem el Thürmer elvtárs.Ti tettétek tönkre az országot ne adjál tanácsot van itt hülye ép elég.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyhangú támogatás az új dékánnak

Mosonmagyaróvár - A mosonmagyaróvári egyetemi kar tanácsa titkos szavazással egyhangúlag dr.… Tovább olvasom