Kisalföld logö

2018. 03. 19. hétfő - József, Bánk -8°C | 2°C Még több cikk.

A mosonmagyaróvári vak hölgynek sikerült autót vásárolnia

A Mazda 323-ast autószerelő vizsgálta át és megfelelőnek ítélte. A kupakgyűjtés egy éve kezdődött, mely során rengetegen segítettek Írisznek és családjának.

Balszerencse a Suzukival

A kisalfold.hu március közepén számolt be arról, hogy Sáfrányné Kobli Írisz csúnyán pórul járt élete első autójával.

A Suzuki jobb küszöbének környékén annyira szétrohadt a karosszéria, hogy csavarhúzóval könnyedén lyukat lehetett fúrni ide. A rossz állapotú kocsin 130 ezer forintot bukott a mosonmagyaróvári vak hölgy.

Egy éve indult a kupakgyűjtés: rengetegen segítettek Íriszéknek

Szerencsére most sokkal jobb hírt tudunk közölni Íriszről: pár napja sikerült megvásárolniuk egy 20 éves Mazda 323 típusú autót.

"Egy éve kezdődött a kupakgyűjtés, mely során rengeteg jó szándékú, segítőkész emberrel hozott össze bennünket a sors. Ez a korszak most végleg lezárult az életünkben.


Deé Rita, a mosonmagyaróvári Lions Club soros elnöke sokat segítette Sáfrányné Kobli Íriszt az egy éven át tartó kupakgyűjtés során - fotó: Mészely Réka
Deé Rita, a mosonmagyaróvári Lions Club soros elnöke sokat segítette Sáfrányné Kobli Íriszt az egy éven át tartó kupakgyűjtés során - fotó: Mészely Réka


A Mazda 323-ast autószerelő vizsgálta át


A kocsit a férjem találta a világhálón. Tanultunk az előző esetből, alaposan átnézettük autószerelővel a Mazdát. Ő megfelelőnek ítélte, mi pedig nagyon örülünk neki.

Ezentúl a férjemmel jóval több lehetőségünk lesz kirándulni, ügyeket intézni, de a hétköznapokban is hasznunkra fog válni: esős időben nem ázunk nyakig bevásárláskor" - mondta Sáfrányné Kobli Írisz.

A kisalfold.hu is támogatta a mosonmagyaróvári vak hölgyet

Az autót a mosonmagyaróvári vak hölgy férje vezeti természetesen, míg a hátsó ülésen Írisz hű segítője, Flóra, a vakvezető kutya foglal helyet.

Portálunk a mosonmagyaróvári házaspárt olyan speciális pléddel támogatta, mely segíti Flóra utaztatását és egyben védi az üléshuzatot. A kisalfold.hu sok-sok balesetmentes utazást kíván az új autóhoz!


Írisz hűséges segítőjével, Flóra kutyával
Írisz hűséges segítőjével, Flóra kutyával

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ballagás a mosonmagyaróvári Bolyai-iskolában - fotók

A mosonmagyaróvári Bolyai János Általános Iskola, Informatikai és Közgazdasági Szakközépiskolában is… Tovább olvasom