Kisalföld logö

2017. 06. 23. péntek - Zoltán 22°C | 32°C Még több cikk.

A mentőket is támogatják

Új üzleti évet kezd április 1-jével az SMR Hungary Bt. Elhangzott: 2013–14-ben tizenöt százalékos árbevétel-növekedést várnak.
Az SMR Hungary Bt. a tavalyi üzleti évet lezárva munkavállalói mellett bemutatkozott Mosonmagyaróvár közvéleményének is.

Csütörtökön Tibori Pál Levente vezérigazgató megismertette a jelenlévőket az SMR Hugary Bt. telephelyeivel, tevékenységével, mindennapjaival, társadalmi szerepvállalásával.

Itt adták át a mosonmagyaróvári Szent Kristóf Men- tőalapítvány részére azt a 740 ezer forintot is, melynek felét a vállalat dolgozói adventi jótékonysági vásáraikon gyűjtöttek össze. A cégcsoport politikája szerint a munkavállalók által jótékonysági célra össze- gyűjtött pénzt az SMR megduplázza. E vásáraikon alkalmazottaik az otthon készített süteményeiket, apró ajándéktárgyaikat kínálták kollégáiknak. Az adomány egy részét az alapítvány már fel is használta új eszközök beszerzésére. A további bővítés során a mentők életmentő berendezéseket vásárolnának.

Tibori Pál Levente az elmúlt három év főbb pénzügyi mutatóit elemezte. Bemutatta az új üzleti év stratégiai céljait, a hatékony munkavégzéshez szükséges belső szabályokat, továbbá a szervezetfejlesztési elképzeléseket. A programot munkavállalói fórum zárta.

„A jövő évi tervet pontos iránymutatással, elkötelezett, motivált szakemberekkel váltjuk valóra. Az új, összeforrott csapatunknak és a megerősödött SMR Hungary Bt. mérföldkövének tekintem a 2013–2014-es üzleti évet. Bízom benne, hogy ezzel az idén első ízben megrendezett értekezlettel hagyományt teremtünk, és mindez segít abban, hogy dolgozóink még erősebb tulajdonosi szemlélettel bírjanak" – mondta a vezérigazgató.


Az SMR számokban: Árbevétel: 2011–12-ben 196 millió euró, míg 2012–13-ban 234 millió euró. 2013–14-re további 15 százalékos növekedést várnak. Létszám: 2011–12: átlagosan 1214 saját dolgozó, 2012–13: átlagosan 1638. Legfontosabb projektjeik a 2013–14-es üzleti évben: az Audi A3 Sportlimo, Cabrio, BMW 3 Coupé, Cabrio, Mercedes GLA, Porsche Macan, Spyder típusokhoz gyártanak tükröket.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Családi hagyomány a véradás

Egymás mellett fekve a nagymama utoljára, unokája pedig első alkalommal adott vért a minap Mosonmagyaróváron. Tovább olvasom