Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

2015. 09. 04. péntek - Rozália

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Mosonmagyaróvár hírei, mosonmagyaróvári hírek > A magyar bajnoki címért tekernek

A magyar bajnoki címért tekernek

A helyi kerékpáros szakosztály szervezésében szombaton Mosonmagyaróvár ad otthont Magyarország Kritérium és Amatőr Kritérium, valamint a Páros Időfutam és Amatőr Páros Időfutam országos bajnokságainak.

Nagy Eszter - 2012.09.07. 10:47
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Az időfutam bajnokságokat Rajka és Dunakiliti között, a kritérium versenyeket Mosonmagyaróvár Alkotmány-Bartók-Határőr utcáin rendezik meg.

"Az idei év versenyeihez kiemelt támogatást kaptunk a várostól. A hétvégi bajnokságra az egész országból érkeznek majd versenyzők, többek között Nyíregyházáról, Debrecenből, Pécsről, Szekszárdról adták már le jelentkezésüket. Körülbelül négyszáz versenyzőre számítunk, ez alapján pedig negyven-ötven fős mezőnyökre." - mondta Tóth István, a szakosztály vezetője.

A mosonmagyaróvári kerékpáros szakosztály száztíz éve töretlenül működik, versenyzői eddig több, mint hatszáz országos bajnoki címet szereztek, két alkalommal delegáltak versenyzőt az Olimpiára Izsák Éva személyében.

A csapat jelenleg húsz főből áll, közülük tizenöten bajnoki helyezettek.
A csapat jelenleg húsz főből áll, közülük tizenöten bajnoki helyezettek.

"A csapat jelenleg húsz főből áll, nyolctól harminc éves korig van férfi és női versenyzőnk egyaránt. Húsz versenyzőnkből tizenöt bajnoki helyezett, Magyarország legnagyobb utánpótlásnevelő egyesületének számítunk - kevés hozzánk hasonló van Magyarországon. Az idei évben is van már országos bajnokunk Wohlmutter Alexandra személyében, aki a
címet júniusban Szekszárdon szerezte. A csapat minden hétvégén versenyez, márciustól október végéig. Legutóbbi megmérettetésünk egy egyhetes osztrák verseny volt, ahonnan négy versenyzőnk tizenkilenc kupát hozott haza." - tette hozzá Tóth István.

A szombati kritérium verseny ideje alatt 11-18 óráig Mosonmagyaróvár Alkotmány-Bartók-Határőr utcák a forgalom elől el lesznek zárva.

Vasárnap 9-14 óráig az 1409 számú Főútvonalon (Rajka-Dunakiliti) forgalom korlátozást vezetnek be az időfutam versenyek miatt. Az Északdunántúli Vizügyi Hatóság engedélye alapján ez idő alatt a Dunakiliti és Rajka közötti szakaszon a víztározó töltés koronáján a személy forgalom megengedett.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...