Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

A Losó család karácsonya

A Kisalföldben augusztus 18-án adtunk hírt róla, hogy egy rajkai kislányt, Losó Martinát elütötte egy autó.
Mint korábban megírtuk, Losó Martinát éber kómában tartják a megyei kórházban. Édesanyja állandóan mellette van, munkája nincs, édesapja mindent megtesz azért, hogy Martinának meglegyen mindene a gyógyuláshoz, de közben a balesetet szenvedett gyermek két testvérét is nevelnie kell. Az édesapa munkahelye, a mosonmagyaróvári Patent Plusz Kft. jelentős segítséget nyújtott már korábban is a családnak.

„Gyorssegélyként százezer forintot adtunk Gyulának, aki megbízható munkatársunk" – mondta Fekete Zoltán ügyvezető, aki az év végét, a karácsonyt ismét százezer forint átadásával tette könnyebbé a családnak.
A Patent Plusz nem volt egyedül. A lapunkban nyáron megjelent hír után nagyon sok cég és magánszemély nyújtott segítséget a kislánynak, hogy a hosszadalmas rehabilitáció után, amely sajnos még mindig nem kezdődhetett el, újra tudjon járni, beszélni, érezni. (Ha sikerül minden, akkor is újra kell tanulnia ezeket.) A szeretet körbeveszi a családot. Sokan érdeklődnek Martina hogylétéről. Ujj Szilvia, az édesanya hálás szívvel telefonált szerkesztőségünkbe. Mint elmondta, nagyon sok jóakaratú emberrel ismerkedett meg. Pket a tragédia után mindenki segíteni próbálja. Nincsenek nagy anyagi lehetőségeik, pedig a gyógyulás hosszadalmas lesz. A rehabilitációra Miskolcon kerülhet sor, de ott is élni kell, lakni kell majd valahogyan.

Martinát édesanyja haza szeretné vinni, hogy az alig húsz kilóra fogyott kislányt felerősítse, mert a rehabilitáció csak akkor kezdődhet meg, ha Martina szervezete ahhoz kellőképen megerősödött. Egyelőre azonban kórházi ellátásra szorul a kislány.

A nehézségeket legyűri a család, Martináért mindent megtesznek. Az édesanya könnyeivel küszködve sorolta fel, kinek tartoznak hálával és köszönettel. Karácsony előestéjén az ő segítségük volt a legnagyobb ajándék, amit csak el tudtak képzelni, hiszen szó szerint életet jelenthet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elpusztult halak a rapsicvarsákban

Tizenöt varsát, fenékhorgokat, drótcsapdákban elpusztult halakat és folyami rákokat szedtek ki a… Tovább olvasom