Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

A legnagyobb adózók

Az előző évek hagyományaihoz hűen a kereskedelmi és iparkamara mosonmagyaróvári irodája és a város önkormányzata ünnepség keretében köszöntötte és díszoklevéllel jutalmazta a település húsz legnagyobb adófizető vállalkozását.
Az idei rendezvényre meghívást kaptak a vonzáskörzetben található legnagyobb helyi adót befizető cégek vezetői és az érintett községek polgármesterei is.
Az összejövetelen Stipkovits Pál polgármester elmondta: tavaly 1 milliárd 98 millió forint helyi adóval számolt az önkormányzat, s a várthoz képest 1 milliárd 67 millió forint bevételre tettek szert. Ebből 438 millió forintot a 20 legnagyobb adózó fizette be, ami az összbevétel 41 százalékát tette ki. A város működése szempontjából ez az összeg jelentős segítségnek számít, amiből 300 milliót fejlesztésre fordítottak. Látványos út- és városfejlesztési program kezdődhetett meg így, s van remény arra, hogy folytatódik, majd jövőre befejeződik a város csatornahálózatának kiépítése.

Mosonmagyaróvár tíz legnagyobb adófizetője

Vogel-Noot Hőtechnikai Kft., Mofém Rt., Motim Műkorundgyártó Kft., Motim Kádkő Kft., Nolato Protec Kft., BBB Moson-Cink Tűzihorganyzó Kft., Vogel-Noot Mezőgépgyár Kft., Kühne Rt., Vogel-Noot Technológia Kft., Lajta – Hanság Rt. A legjobb húsz között szerepel többek között a Lematex Textilipari Kft., de még a Városüzemeltető és Fenntartó Kft. is.

A vidék tíz legnagyobb adózója

SAPU Ipari és Kereskedelmi Bt., Mosonszolnok, Bos Automotive Products Magyarország Gyártó Bt., Mosonszolnok, Calida Magyarország Kötőipari Kft., Rajka, Söke-Hungaria Műanyagfeldolgozó Kft., Halászi, Leier Építőanyag és Építő Kft., Jánossomorja, AMB Components Hungary Bt., Jánossomorja, „ Banacana " Kereskedelmi Kft., Hegyeshalom, Halászi Takarékszövetkezet, Halászi, Veritas Kft., Dunakiliti, Szemes Művek Kft., Jánossmorja.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tiltakoznak a betegek

Közel háromszáz tiltakozó aláírást juttattak el a napokban a páciensek Mosonmagyaróvár… Tovább olvasom