Kisalföld logö

2018. 09. 22. szombat - Móric 14°C | 25°C Még több cikk.

A Karolina Kórház milliós adománya

Az egészségügyi agora keretében egymillió forint értékben adományozott felszereléseket a Karolina Kórháznak egy mosonmagyaróvári cég.

Legutóbb a Karolina Kórház szülészete számára gyűjtött sikeresen a Moson Megyei Nők Egyesülete az egészségügyi agora keretében. Ennek köszönhetően sikerült megjavítani a magzatiszívhang-figyelő készüléket. Az akkori adományok többet tettek ki, mint amennyire szükség volt a gép javításához, így most újabb eszközöket sikerült beszerezni a maradék adományokból.

A minap pedig Guntram Thurner, az UFM Egyesült Habanyaggyártó Bt. ügyvezetője egymillió forint értékű adományt adott át a kórház részlegeinek.

A jótékony akció megszervezésében és lebonyolításában a Moson Megyei Nők Egyesülete működött közre, az egészségügyi agora révén elkészült lista alapján választották ki a szükséges eszközöket. Guntram Thurner rendszeresen támogatja a kórházat, legutóbb a magzatiszívhang-figyelő készülék javításához járult hozzá 200 ezer forinttal.

Olvasóink írták

 • 3. Kritikustömeg 2010. március 01. 23:16
  „Kapcsolódnék az előttem szólókhoz, rossz látni, hogy csak az olyan témák keltik fel az emberek figyelmét, amik nem érnek meg annyit, amennyit beszélnek róla (és az újságírók sem különbek ezen a téren, hiszen nem fektettek nagy energiákat abba, hogy kissé jobban bemutassák, a kórházat ilyen nagy összeggel támogató úr személyét). Ellenben az ilyen értékes cselekedetek fölött elsuhan az emberek figyelme és természetesnek is veszik.”
 • 2. kíváncsi 2010. március 01. 15:52
  „http://www.kisalfold.hu/mosonmagyarovari_hirek/tamogatas_a_karolina_korhaznak/2141460/
  Nem a Sürgősségi, hanem a Trauma. De a tény, az tény. Az 300.000 Ft volt és képet ért, ez a ctg gép javításával együtt 1.400.000 Forint, ha azt nézem, hogy mind a kettőt a Moson Megyei Nők Egyesülete gyűjtötte és bonyolította az elmúlt hónapokban, Thurnher Úr részéről pedig 1.200.000 Ft csak 2009-ben, és nem ért képet. Pedig tényleg példaértékű a viselkedése. Manapság egy-egy jótékony célú kezdeményezés több szót érdemelne, mint azok a "tyúkperek", amelyekről nap, mint nap olvasni. Mindegyikről egyformán be kellene számolni, nem pedig válogatni kitalált érvek alapján. Elismerésem Thurnher Úrnak és köszönjük a mosonmagyaróváriak és környékbeliek nevében a segítségét.”
 • 1. sedit13 2010. március 01. 12:26
  „Szeretnék egy-két észrevételt tenni! Nemrégiben valaki 300ezer forintot adományozott a Karolina Kórház ha jól emlészkesz sürgőségi részlegének. Az eseményt fényképpel, és az adományózó cég bemutatásával méltatták. Kérdem, egymillió forint, ami ráadásul nem is egy mivel már évek óta segítenek amikor csak kéréssel fordulnak hozzájuk, nem ér ennyit? Egy sima kis közlemény? Mert cikknek jóindulattal sem nevezném.
  Ennyit érdemel az az ember aki idetelepített egy vállakozást, munkát ad nem kevés embernek, és mindezek mellett még jótékonykodik is? Mindezt azért hogy a dolgozói és a Óváriak szinvonalasabb ellátásban részesüljenek.Egyébként az említett úrat Guntram Thurnhernek hívják! Az is fontos lenne hogy legalább mielőtt leírjuk a nevét utánajárjunk hogy jól írtuk-e le! Ez az Ember példaképe lehetne minden magyar vállalkozónak. Jó lenne ezt minél több emberrel tudatni!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meg is szavazták a helyszínt, meg nem is

Mosonmagyaróvár - Meglehetősen furcsa módon két ellentétes döntés született a sportcsarnok… Tovább olvasom