Kisalföld logö

2018. 10. 20. szombat - Vendel 9°C | 19°C Még több cikk.

A jövőben már bírságolnak

A rendőrség a jövőben fokozottan ellenőrzi a kerékpárosokat, különös tekintettel a világítóberendezések működésére.
Büntetés helyett a minap lámpakészletet adtak a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztályának munkatársai – a megyei baleset-megelőzési bizottság támogatásával – azoknak a bicikliseknek, akiknek kerékpárjáról hiányzott, vagy nem működött a világítóberendezés. A rendőrök ezzel az akcióval is arra próbálták felhívni a figyelmet, hogy az utóbbi időben egyre több kerékpáros vált közlekedési baleset résztvevőjévé amiatt, hogy világítás nélkül közlekedett.

A rendőrség a jövőben fokozottan ellenőrzi a kerékpárosokat, különös tekintettel a világítóberendezések működésére. A világítás nélkül közlekedők azonban akkor már nem lámpakészletet, hanem a helyszínen 10 ezer forintig, vagy feljelentés esetén 30 ezerig terjedő bírságot kapnak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tizenkét torony 36 millió euróért

A szélerőműparkban az egyenként két megawattos turbinákat jelenleg a gyártó készíti elő a január első napjaiban kezdődő próbaüzemre. A széltornyok 78 méter magasak, rotorjuk 90 méter átmérőjű. A 12 géptől évente 52 ezer megawattóra termelést várnak. A kereskedelmi üzem várhatóan februárban indul. A kivitelezésben magyar alvállalkozók is közreműködtek mintegy 8 millió euró értékben. Tovább olvasom