Kisalföld logö

2017. 08. 22. kedd - Menyhért, Mirjam 12°C | 22°C Még több cikk.

A gyertyák csonkig égnek

Mosonmagyaróvár - A gyertyák csonkig égnek című színművet – amelynek bemutatója Sopronban volt – az ország minden városában szívesen fogadják.
Hamarosan Mosonmagyaróváron a Flesch Károly Kulturális Központban vendégeskedik a darab. Április 16-án mutatják be, 19 órakor. Csiszár Imre Jászai-díjas, érdemes művész rendezése méltó az író alapművéhez. A közönség részesévé válik Koncz Gábor, Makay Sándor, Somfai Éva és Zsolnay András játékának.

A szereposztás érdekessége, hogy Koncz Gábor bújik bele a tábornok bőrébe, egyéni, különleges színt adva a figurának. Mosonmagyaróváron nagyszerű színészgárdával mutatják be Márai Sándor színművét.

Koncz Gábor szívesen vállalkozott a darabra.
Koncz Gábor szívesen vállalkozott a darabra.

– A gyertyák csonkig égnek című darabban két érdekesen alakult életutat kell megjeleníteni. A főhősök már a gyerekkorukat, fiatalságukat is együtt töltötték, ám útjaik elváltak: csak négy évtized múlva találkoznak újra. Az izgalmas, fordulatos, érzelmi hullámzástól sem mentes darab végtelenül koncentrált játékot igényel. Két nagyszerű epizódszerepet is láthat a közönség Somfai Éva és Zsolnay András alakításában, mindkét művészhez színpadi múlt köt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Milliárdokat költenek a turistákért Csallóközben

Vajka, Dunacsúny - Félig elkészült már az a rekreációs park a határhoz közeli Vajkán, amely 3,1… Tovább olvasom