Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

A Fiatnak is gyártanak a jövő évtől

Jeep visszapillantó tükröket is gyártanak a jövő évtől az SMR Hungary üzemeiben. A tervek szerint évi több mint 200 ezer tükröt készítenek majd a Fiat–Chrysler csoportnak.

Újabb taggal bővül az SMR Hungary már amúgy is széles vevői köre. „A Fiat–Chrysler csoport megbízást adott a cégnek legújabb, Jeep típusú járműve külső visszapillantó tükrének tervezésére és gyártására. A projekt különleges kihívást jelent, hiszen a már amúgy is rövid munkafázisokhoz képest még rövidebb idő alatt kell a kész visszapillantó tükröt terveznünk és szériagyártását megkezdenünk" – mondta Tibori Pál Levente vezérigazgató.

Az SMR mosonmagyaróvári gyára előtt hamarosan a Fiat zászlaja is lobog majd.
Az SMR mosonmagyaróvári gyára előtt hamarosan a Fiat zászlaja is lobog majd.

A cégvezető kiemelte: a gyártás 2014 júliusában kezdődik. Évi több mint 200 ezer tükröt szállítanak majd Olaszországba. Ez a projekt több mint hat éven át fut majd, tovább biztosítva a társaság biztos növekedését és térnyerését a világ autóiparának e szegmensében. Tibori Pál Levente hozzátette: céljuk, hogy egyre kevesebb idő alatt, egyre jobb minőségben elégítsék ki szélesedő vevői körük növekvő elvárásait.

„Emellett fontosnak tartjuk, hogy minden autókategóriának beszállítói legyünk. Ez biztos jövőt teremt számunkra, mivel válságidőszakokban a rendelések ingadoznak és kevesebb prémium kategóriás járművet értékesítenek a piacon. Ugyanakkor a közepes és alacsonyabb kategóriákból többet tudnak eladni" – mondta a vezérigazgató.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hetedszer ébrednek a vízisárkányok!

Hétvégén újra dobpergéstől és csatakiáltásoktól lesz hangos az Itató szabad strand és környéke,… Tovább olvasom