Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 27°C Még több cikk.

A fákba csavarodtak a vezetékek Mosonmagyaróváron - fotók

Olvasó-tudósítónk szerint legalább fél éve csak lógnak és lógnak a vezetékek a fákra a Hunyadi utcában.

"Mellékelek néhány fényképet Mosonmagyaróvárról, a Hunyadi utcában, illetve az Árpád utcai kereszteződésben található vezetékről.

Fél éve legalább így van, mert azóta figyelem naponta, vajon melyik szolgáltatóé lehet?

Döbbenetes, hogy egyik szolgáltatónak sem hiányzik a leszakadt vezeték ennyi ideje?

Amikor lebotolták a fákat, már nem csak az ágakra fektették rá a vezetéket, hanem szépen rá is tekerték az egyik levágott ág csonkjára" - írta tudósítónk.


Olvasóink írták

 • 9. hovatovabb 2011. augusztus 02. 14:37
  „8 Pancser
  Igaza van teljesen!!!”
 • 8. pancser 2011. augusztus 01. 22:03
  „Alex64! Mondd már meg hol ültetett a város a villanydrót alá magasra növő fákat? 7.-nek! ne állítsunk valótlanságot, nekem is van lombos fám a villanydrót közelében a telken belül. Én karbantartom a fámat nem is nől bele a vezetékbe. Amit meg rossz helyre ültettem, mert ugye a fa nem csak felfelé nő, kivágtam, de ott van helyeette a másik. Szépen megfér egymás mellett a vezeték meg a nyír. Én a fák tulajdonosát büntetném.”
 • 7. Goldhofer-Anhängerbau 2011. augusztus 01. 21:42
  „Rongálás miatt kezdeményezhető-e eljárás a "gyérítést" végző cég / alvállalkozó ellen? Ugyanis a telekhatárunkon belül (a légvezeték innen testvérek között is kb. 4 - 5 méterre van) is végeztek nem kismértékű olyan jellegű pusztítást, amit a 40 éves ezüstfenyőnk nem biztos hogy kihever.”
 • 6. Alex64 2011. július 31. 19:12
  „Akkor ha viszont a város ültette a fát (mint pl előttünk is) ugyan már ne csöngessen már be hozzám főleg ne úgy, hogy bedob egy borítékot felszólítás gyanánt cím és minden címzett azonosítására alkalmas felirat nélkül. Hanem vágja le de akkor amikor itt az ideje. Persze a városközponti parkosítási ügy alapján jobb ha a város nem nyúl semmihez. Na jó ez csak a városvezetésbe tevékenykedő ötlet emberekre vonatkozik”
 • 5. pancser 2011. július 31. 16:40
  „Nem a város a hibás a dologért, nem is a cége. annyi rendeletet hoztak már, hogy csuda. Egyet még kéne, a fa tulajdonosának, ültetőjének legyen gondja felelőssége a villanydrótba belenövő fa. A közterület felügyelők figyeljék a dolgokat, ha ilyet tapasztalnak csöngessenek be a tulajhoz, ha nem intézkedik csinálja meg a vüf, de a tulajdonos költségén.”
 • 4. hovatovabb 2011. július 30. 17:21
  „A vüf-nek én is jelentettem be már világításhibát és a legrosszabb javítási idejük 6 nap volt (volt benne szombat és vasárnap is)
  Remélem mindig ilyenek gyorsak lesznek.
  http://www.vuf.hu/”
 • 3. poorman 2011. július 29. 21:15
  „Fél éve figyeled????
  <moderálva> ezidő alatt tehettél is volna valamit!!!!!”
 • 2. RickCartman 2011. július 29. 20:14
  „Hasonlóan jártam én is, csak a VÜF-el - mindenki bosszankodott a hibás lámpa miatt. Nem vagyok egy Teréz anya, de kikerestem a honlapjukon a hibabejelentést, bejelentettem 2 mondatban, megadtam a hibás oszlop számát, csodák csodája, 2 nap múlva világított újra, és azóta is...”
 • 1. Alina01 2011. július 29. 08:45
  „Lehet, ha a szolgáltatónak küldenéd a fotókat délutánra már meg is javítanák.

  Emlékszem fél évig nem égett egy villanyoszlop az utcánkban, az összes utcabeli ezen bosszankodott (én nem mert kocsival járok).
  Témát adott a környéknek fél évig. Egyszer gondoltam egyet bejelentettem az E-onnál. Láss csodát 2 napon belül megjavították.

  Ennyi.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tökéletest keresni a tökéletlenségben

Már nem ez az első alkalom, hogy művészeti kiállítást rendeznek a Bahia teázóban. Ezúttal Bognár… Tovább olvasom