Kisalföld logö

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 12°C | 23°C Még több cikk.

’ 56-os képzőművészeti pályázat

A Flesch Károly Kulturális Központ 1996 után ismét meghirdeti „In memoriam 1956” címmel országos képzőművészeti pályázatát az 1956-os forradalom és szabadságharc 50. évfordulója tiszteletére.
1956. október 26-án sok halott maradt a mosonmagyaróvári laktanya előtti téren, amikor a védtelen tömegbe lőttek a határőrlaktanyából. A mészárlás emléke kitörölhetetlen a mosonmagyaróváriak emlékezetéből. A pályázat célja a korszak megjelenítése, eszmeiségének, történelmi szerepének, jelenünkre gyakorolt hatásának méltó módon való tükrözése a képzőművészet eszközeivel.

Erre pályázni a képzőművészet bármely ágába tartozó műalkotással lehet, egyéni nevezéssel. A részletekről érdeklődni, illetve jelentkezési lapot kérni a Flesch Károly Kulturális Központ címén (9200 Mosonmagyaróvár, Engels u. 14.) vagy a 96/579-707-es telefonszámon lehet. Honlap: www.fkkk.hu „aktuális" aloldala. A jelentkezési lapokat kitöltve a kulturális központ címére kérik visszaküldeni 2006. április 30-ig. A pályaművek beadásának helye és időpontja: Flesch Károly Kulturális Központ (Mosonmagyaróvár, Engels u. 14.), 2006. augusztus 30.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több mint húsz cég az ipari parkban

Nyolc cég települt eddig a lébényi ipari parkba, éves szinten néhány tízmillió forintot hoznak a helyi önkormányzat büdzséjébe. Az infrastruktúrát kiépítették, fellendülőben van a cégek forgalma, munkahelyeket teremtettek. Most, mire „beindulnának” a hosszú távú elképzelések, az iparűzési adó várható megszűnése miatt bosszankodnak a helyiek. Tovább olvasom