Kisalföld logö

2018. 07. 17. kedd - Endre, Elek 19°C | 28°C Még több cikk.

75 millió forint informatikai eszközökre

Projektzáró rendezvényét tartották a minap Mosonmagyaróváron annak a programnak, amelynek keretében több mint 75 millió forint értékben kapott informatikai eszközöket a város négy oktatási intézménye uniós és állami forrásból.
Az Európai Unió és a magyar állam által száz százalékban támogatott programban összesen 80,15 millió forintot nyert a város, amiből 75,61 milliót fordíthattak informatikai eszközök és digitális tananyagok beszerzésére. A támogatás eredményeként a Hunyadi-, Bolyai-, Ujhelyi-iskolák és a Kossuth-gimnázium összesen 596 tanulói, illetve 29 tanári laptoppal gazdagodott. Az eszközök mindegyike digitális tananyaggal felszerelt. A Kossuth-gimnáziumban minap tartott projektzáró rendezvényen a laptopokat telepítő cég tartott bemutatót az eszközökről.

Olvasóink írták

 • 4. nagy_greg 2011. március 16. 12:28
  „3. INVEKTUS, tanulj meg olvasni: "amiből 75,61 milliót fordíthattak informatikai eszközök és digitális tananyagok beszerzésére." Ha nem tudod, hogy mi mért került olyan sokba, kérdezd meg az illetékesektől és ne ITT hisztiz! Hívd fel a Polgármestert és kérdezd meg, hogy mi került ilyen sok pénzbe. De ha akarod, segítek neked:

  1. áram ellátás (ezt ki kell építeni!)
  2. egerek, egér padok
  3. riasztóberendezések (ne hogy az legyen, hogy egyik nap van és a másik nap nincs számítógép)
  4. nyomtatók, kellékek
  5. CD/DVD tananyagok
  6. stb....

  De marad egy kérdésem: Mit sajnálsz a gyerekektől? Túl jó dolguk van? Majd lesz új pad is meg szék is. Ami most van az még megfelel. Ha a gyerekek nem tanulnak meg számítógépet kezelni, akkor mi lesz? Nem érdekel? Én mindent megpróbálok megadni a gyermekeimnek ami nekem NEM volt. Te?

  Tisztelettel,

  2 gyermekes szülő

  ui: Az én zsebemből is ment pénz ezekre a számítástechnikai beszerzésekre, mért itt élek a családommal és jót akarok Nekik és a Te családodnak.

  Szívesen.”
 • 3. INVEKTUS 2011. március 16. 02:04
  „a képen látható bovlik kerültek ennyibe?”
 • 2. Tmoha 2011. március 09. 12:27
  „Ezt is megértük! Most már csak normális iskolapadok és székek, valamint tágas, levegős tantermek kellenének a régi, 20-30 éves bútorok helyett, például a Bolyaiban!”
 • 1. beszéljülmeg 2011. március 07. 16:25
  „Jó helyre került, jó pénz!

  Csak így tovább!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyolc kiló hóvirággal bukott le négy szlovák nő

Összesen mintegy nyolc kilogrammnyi, több ezer szál hóvirágot találtak annál a négy szlovák nőnél,… Tovább olvasom