Kisalföld logö

2018. 03. 18. vasárnap - Sándor, Ede -5°C | 3°C Még több cikk.

2014-re terveznek Mosonmagyaróváron

Soros ülését tartja a mosonmagyaróvári önkormányzat képviselő-testülete április 25-én, csütörtökön délután 1 órakor a városháza első emeleti nagytermében.

A tanácskozáson napirenden lesz a város elmúlt évi közösségi közlekedésének értékelése, a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság vezetőjének beszámolója a város közrendjének és közbiztonságának helyzetéről, valamint a Huszár Gál Városi Könyvtár, illetve a Hansági Múzeum vezetőinek beszámolója az intézmények tavalyi tevékenységéről.

A képviselők döntenek az önkormányzati cégek mérlegének jóváhagyásáról, a város 2014-es költségvetési koncepciójáról, aktualizálják a sportkoncepciót, valamint határoznak támogatói nyilatkozatról egy multifunkcionális sportcsarnok építéséhez. Napirenden lesz továbbá a köztisztaságról és hulladékgazdálkodásról, a közterület-használatról, illetve az önkormányzat vagyonáról szóló rendelet módosítása, a Szociális Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetői állására pályázat kiírása, alapítványok támogatása, valamint javaslat a „Mosonmagyaróvárért Emlékérem" adományozására.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

˝Voluta-sziget˝ őshonos fákkal

Több mint nyolcvanan szálltak hajóra szombaton a „Vízen a város" nevet viselő rendezvényen Rajkától Mosonmagyaróvárig. Tovább olvasom