Kisalföld logö

2017. 10. 24. kedd - Salamon 9°C | 13°C Még több cikk.

18+ Végigkáromkodják az I love móvArt fesztivál beharangozó videóját

A mosonmagyaróvári Itatónál rendeznek hip-hop fesztivált jún. 25-én, a promó videó kicsit erősre sikerült: röpködnek a kurvák és a bazdmegek!
A mosonmagyaróvári Itatónál rendeznek hip-hop fesztivált jún. 25-én, a promó videó kicsit erősre sikerült: röpködnek a kurvák és a bazdmegek!

A rövid, négy perces videót sikerült bazdmegekkel, kurvákkal, anyázással és faszozással telenyomni.
Nyilván mindezzel a hip-hop jellegre igyekeztek a videó készítői ráerősíteni, amely elképzelhető, hogy a műfaj sajátossága?

Ha érdekli és elmúlt 18 éves, a videót a Youtube-on nézheti meg vagy a Facebook-on is megtalálja.

Mutatunk egy szakdolgozatot, amely kitér a hip-hop nyerlvezetén belül a káromkodásra is, ebben azt írja a szerző a "Trágár kifejezések káromkodás" fejezetben, hogy "a jelenségre egy viszonylag  visszafogott példa Sub Bass Monster Nem vagyok ideges című száma, amelyben arról szövegel, hogy a felgyülemlett düh hogyan járja át a testünket, persze némi káromkodással nyomatékosítva. Élhetnék mocskosabb példákkal is, de inkább nem tenném. Az afféle szövegek  már nem a rap stílusa miatt káromkodnak mértéktelenül, hanem inkább hencegésből illetve helyes kifejezés illetve megfelelő rím  hiányában."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tábor plüssmackósoknak is

A nyári vakációban számos tábor közül is válogathatnak a mosonmagyaróvári gyermekek. Ezekből gyűjtöttünk össze néhányat. Tovább olvasom