MSZP és szociáldemokrata közös jelöltek Mosonmagyaróváron

Schmuck Andor, a Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártja országos elnöke konstruktív, párbeszéden alapuló, hiteles, ellenfeleket tiszteletben tartó kampányt kért a baloldali szövetség jelöltjeitől.

kisalfold.hu

Mosonmagyaróvárért Választási Szövetség név alatt indít közös polgármesterjelöltet dr. Kovács Tamás személyében (aki az 1-es körzet képviselőjelöltje is) és képviselőjelölteket a Lajta-parti városban a Magyar Szocialista Párt, a Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártja, a szakszervezetek, civil szervezetek és sportegyesületek összefogásában – jelentették be a csütörtöki sajtótájékoztatón. Itt részt vett [namelink name="Schmuck Andor"], országos elnök, aki konstruktív, párbeszéden alapuló, hiteles, ellenfeleket tiszteletben tartó kampányt kért a baloldali szövetség jelöltjeitől.

– Mosonmagyaróvár önkormányzata jól működik, a nüanszokon szeretnénk változtatni. Egy nyugdíjasokat és egy fiatalokat segítő alapot hoznánk létre, szorgalmazzuk az óvári belváros, azon belül a vár rehabilitációját, a panelprogram folytatását, a játszóterek felújítását és újak létrehozását, parkolók kialakítását, útrekonstrukciót, járdaépítést, a Báger-tó rehabilitációját, Moson közbiztonságának javítását – vázolták terveiket a szövetség képviselőjelöltjei.

Jelöltjeik körzetenként: dr. Kovács Tamás, Bíró István,
Proity József, Szabó Balázs, Gnám Károly, Simon Mihály, Élő Károly, Csutak István, Mácsik János és Winkler Károly.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!