Kisalföld logö

2017. 06. 27. kedd - László 19°C | 30°C Még több cikk.

RELAX GOLD - A Miss Alpok Adria 2013 alvásszakértő támogatója

Cégünk kizárólagos Európai Uniós forgalmazóként magas minőségű, komplex, igazolt termékeket kínál Önnek, melyeket otthon egyszerűen használhat.Termékcsaládunkkal egy új innovációt kívánunk bevezetni az alváskultúrában Magyarországon is. Palettánk minden darabja a kényelmet,minőséget egészséget szolgálja. A Relax Gold ismertetni kívánja a megfelelő alváshoz kapcsolódó termékek kiválasztásának fontosságát - családias hangulatú üzleteivel, rendezvénysorozataival és magas szinten képzett szakembergárdájával hivatott változtatni ezen.Életünk nagy részét, harmadát a hálószobánkban töltjük. Az alvás során a test regenerálódik, pihen.

A jó alvás érzete reggelenként megajándékoz minket az új naphoz szükséges energiával és életerővel.

Ma már mindenkinek védelemre van szüksége a modernizáció által okozott sugárzások ellen.

A"láthatatlan"veszély ott leselkedik, ahol a legtöbbet tartózkodunk. A védekezés a hálószobában, a gyerekszobában, a legfontosabb.

Három alkotóelemet egyesítettünk ennek köszönhető a termékcsalád azon tulajdonsága, amely egyedülálló a jelenlegi alváskultúra piacon. Egy olyan terméket kaptunk, ami egyben biztosítja a magas fokú kényelmet, minőséget és egyben az egészséges alvást úgy, hogy közben támogathatja szervezetünk helyes működését is.Termékcsaládunk több mint egyszerű ágynemű:
- igazoltan védi az emberi szervezetet az éjszaka folyamán ható káros, ma már mindenütt jelen levő elektroszmogtól
- a szövetek cseréjének javításával, az oxigén és a tápanyagok bevitelével, illetve a felesleges anyagok, a méreganyagok és a széndioxid eltávolításával, testünk energiatermelésében játszik kimagasló szerepet
- az intelligens emlékező memória hab és a WaterSoia egyenletesen elosztja a nyomást a testen, így megakadályozva a nem megfelelő fekvőhely okozta helyi artériás elzáródásokat, az iszkémiát, a hypoxiát. A termék ezen része Gyógyászati segédeszköz minősítésű.

Relax Gold termékcsaládunk és kiegészítői bővebben a www.relaxgold.hu oldalon és bemutatótermünkben: 9024 Győr, Szauter u. 2. sz. alatt megtalálhatóak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Juta óra-ékszer és a szépség világa

Tovább olvasom