Kisalföld logö

2017. 02. 24. péntek - Mátyás 7°C | 10°C Még több cikk.

Juta óra-ékszer a Miss Alpok Adria Győr-Moson-Sopron Megye Szépe támogatója

Az óra és ékszervásárlási szokások tekintetében alapvető változások mentek végbe az utóbbi 15 évben.
 Régen a befektetési szándék is vezérelte a vásárlók döntéseit, jelenleg viszont a divat folytonosan változó trendjei a meghatározóak az ékszerek, órák kiválasztása esetén. Az arany monopoljogú kizárólagos árusításának eltörlése óta átalakult a fogyasztók ízlése és a fogyasztók szokása.

A Juta Kft. ezen változásokat végigkísérte, sőt mondhatni végig is élte, mivel 1990 óta folyamatosan meghatározó résztvevője a hazai óra és ékszerkereskedelemnek. A cég által forgalmazott termékek stílusa, igényes kivitele mindig a vásárlók széles rétegének igényével találkozott. Üzleteik legfőbb célja az aktuális divatirányzatok és megmunkálási eljárások megismertetése és elfogadtatása a hazai közönséggel. A vevők maximális kielégítése, az általuk hiányolt termékek beszerzése, és az üzletek kínálatának a vásárlók igényeire szabása elsődleges céljuk.

A Juta Kft. 4 üzlettel rendelkezik. Három üzlet a fővárosban, azon belül a Mammut II. 2. emeletén, az Árkád földszintjén, és a Köki-Terminál 1. emeletén található. Vidéken pedig a győri Árkádban szintén a földszinten várja az érdeklődőket. Üzleteik széles választéka elégíti ki a vásárlók változatos igényét. Itt minden korcsoport és társadalmi réteg keresletére figyelemmel vannak. Üzleteikben megtalálhatóak a gyermekeknek szóló ékszerek is, de ha valaki a nagymamájának szeretne vásárolni, akkor is megtalálja a megfelelő darabot.


Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Miss Alpok-Adria 2012 jelöltek: Kovács Eszter

Eszter Darnózselin lakik. 4 éves kora óta különféle táncstílusokkal foglalkozik, jelenleg… Tovább olvasom