Kisalföld logö

2017. 11. 21. kedd - Olivér 3°C | 9°C Még több cikk.

Borkai Petra nyerte a Miss Alpok-Adria megyei döntőjét - galéria

Borkai Zsolt győri polgármester lányát, Borkai Petrát választották a Miss Alpok-Adria nemzetközi szépségverseny megyei királynőjének péntek este Győrben.


Fotók: Stróbli NorbertPéntek, 23 óra 49 perc

A 19 éves győri lányt – akinek szülei is szurkoltak a döntőnek helyt adó egyik belvárosi étteremben – tavaly a balatonfüredi Anna-bál első udvarhölgyének választották.

Petra bemutatkozója során elmondta: "hét éve foglalkozik ékszerkészítéssel, s a jövőben is valamilyen kreatív pályán szeretne elhelyezkedni".


Borkai Petra
Borkai Petra


A Miss Alpok-Adria második helyezettje az ikrényi Kalmár Flóra lett; a szőke szépség a kisalfold.hu Szépek szépe versenyén harmadikként végzett 2010-ben.

Kalmár Flóra
Kalmár Flóra


A képzeletbeli dobogó harmadik fokára Vörös Dóra állhatott fel.

Vörös Dóra
Vörös Dóra

A Miss Alpok-Adria közönségszavazásán – a voksokat a verseny Facebook-oldalán lehetett leadni – Gasztonyi Tina Evelin kapta a legtöbb szavazatot.

Gasztonyi Tina Evelin
Gasztonyi Tina Evelin


A verseny két különdíjasának Nusszer Edinát és a Szépek szépe 2010 királynőjét, Gili Viktóriát választotta a zsűri.

Nusszer Edina
Nusszer Edina
Gili Viktória
Gili Viktória


A Miss Alpok-Adria magyarországi döntőjében Győr-Moson-Sopron megyét Borkai Petra biztosan képviseli, míg Kalmár Flóra, Vörös Dóra és Gasztonyi Tina Evelin az országos középdöntőben vívhatja ki a legszebbnek járó, döntős részvételt.

Ide kattintva tekinthetik meg a Miss Alpok-Adria megyei döntőjének összes résztvevőjének a fotóját!


A Miss Alpok-Adria Győrben rendezett döntőjéről hamarosan rengeteg képet közlünk - érdemes tehát visszatérni portálunkra, s kattintani a szép lányokra! 


Olvasóink írták

27 hozzászólás
12
 • 27. fortuna54 2011. december 01. 14:23
  „22.Turabakancs,én ugyan úgy látom a dolgot. Ez a Jandex most szerintem is kitünöre vizsgázot. 11-es Harcona Marcos. Akinek az apja valaki,az nem lehet senki? Ejnye-bejnye. Szerintem is ö a legszebb.”
 • 26. kisem 2011. november 28. 08:55
  „ad. #11.)
  A lényeg ott leírva.
  Az önmérséklet nem csak jogos elvárás, de a későbbiekre nézve célszerű is (lett volna).”
 • 25. igazságmondó 2011. november 27. 05:48
  „11. HarconaMarcos 2011.11.26. 12:04

  MENNYIRE IGAZAD VAN...”
 • 24. blise 2011. november 26. 22:35
  „Szintén le akartam szólni a fotóst (akit mellesleg nem lehet annak nevezni), de a 23-as hozzászóló elmondott mindent... A képeken a fejük egyszerűen túl nagy a testűkhöz, lábukhoz képest. Aki ezeket a képeket átvette az illetőtől, nos valószínű erősen gyengén látó az volt illető...”
 • 23. k-ati 2011. november 26. 22:18
  „13 admen hozzászólásához, de a Tisztelt Szerkesztőnek írom.
  Aki a képeket készítette..... a felvételeken számos és súlyos szakmai hiba látható egyszerre. Egyik, hogy mivel vélhetően kifejezetten magas termetű, avagy valamilyen meggondolatlanságból létráról csettegett, a lányok felülnézetből láthatók. A rövid lábak kialakulásához a kifejezetten rosszul megválasztott gyújtótávolság (21mm) -avagy felvételi helyszín - éppúgy hozzájárul, mint a megvilágítás tervezetlensége (túl kis blende, fényekhez lövése sincs, csak odarakja valahová a stúdióvakukat, de nem tudja, mit-miért). Emiatt az árnyékok és csúcsfények rossz helyre kerültek. Az olcsó objektív használata a világítási hiányosságokkal együtt a részlettelenséget eredményezi. További probléma a beállítások esetlegessége, inkorrektsége. Aki jobban tetszett neki, azt szexis pózba engedi (pl. Gili, Nusszer), aki nem, arról előnytelen képet gyárt (pl. Gasztonyi). Ilyen fotókhoz egy tiszta, nem pedig agyontaposott háttér illene. Értem én, elkezd számolni, a papírháttér métere mondjuk kétezer Ft, le kellene vágni minimum hármat... Már sokszor nem értettem, mért nem az Edina fotózza a hasonlókat, ha már egyszer van a lapnak egy ilyen tehetsége. Persze, közöm hozzá egy szál sem. <moderálva> Kincses Attila”
 • 22. Túrabakancs 2011. november 26. 17:39
  „Nusszer Edina nem különlegesen szép, hanem "csak" egyszerűen szép lány, az hogy
  izmos a hasa egy dolog, viszont a lába nagyon vékony, nem nőies emiatt.
  Borkai Petra valóban messze a legszebb! Végre valamiben egyetértek Jandex-al! :)”
 • 21. Bulesz006 2011. november 26. 17:38
  „15-ösnek!
  Már definiálva lett, hogy mi az a szép, bár sajnos nem tudom, hogy ki mondta.
  Szép az, ami érdek nélkül tetszik!!! Döntse el mindenki, hogy itt mi történt.”
 • 20. KAP 2011. november 26. 16:48
  „Nem arról van szó hogy szép vagy nem szép Borkai Petra. Akár szépnek is lehet nevezni. Más dolog hogy kinek mi a szép? valószínűleg mindenkinek más. Az is oké, hogy szerintem olyan szépségkirálynőt még nem választottak meg a Világon sehol, aki mindenki szerint egybehangzóan a legszebb. ......<moderálva>”
 • 19. hidas 2011. november 26. 15:33
  „11. HarconaMarcos
  Teljesen igazad van, nem szabadna indulnia!”
 • 18. adamasz1977 2011. november 26. 14:58
  „szerintem tök szubjektív dolog, hogy ki a legszebb.”
 • 17. Jandex 2011. november 26. 14:22
  „Ezek szerint egyikőtök sem látta még az utcán?!
  Mondom: GYÖNYÖRŰ lány!”
 • 16. csapdlecsacsi 2011. november 26. 13:33
  „HarconaMarcos

  Jogos, bocsánat, elírtam. Így,(vessző) három részre tagolva (ha már cenzorkodsz: vessző kell és magyaros fogalmazás, azaz nem "háromba")
  Dóra haja? Nem attól jó egy frizura, hogy sok a haj, meg hosszú. Ez adottság. Szerinted mikor volt divat a seggig lógó haj? 20-as évek? Egyébként a neten is vannak tippek, hogy a hosszú hajból is lehet szépet csinálni, hogy gondozottnak is tűnjön és mutatós is legyen. (persze: "Kinek a pap, kinek a papné")

  admen
  Ez nekem is feltűnt. Enyhén felülről fotózta őket valami amatőr, így kissé gnómok, nagy fejjel.”
 • 15. Pano 2011. november 26. 13:26
  „A szépséget még sose sikerült definiálni, egy filozófia se volt képes rá. Nem tudsz rá mindig érvényes szabályt alkotni.”
 • 14. csücsike4 2011. november 26. 12:21
  „Messze a Petra volt a legszebb... és az, hogy a polgármester lánya, nem jelent semmit... Nem véletlenül lett ő a Szentkirályi Víz Arca, több, mint 7ezer jelentkező közül!!! Ott nem tudta senki, hogy ki az apja!! Egy teljesen független, pesti zsűri (köztük Gönczi Gábor) döntött arról, hogy ő képviseli a világhírű vizet!! Úgyhogy mielőtt bárki kritizálna és politikai összefonódásokat sejtene, nézze meg úgy igazából Petrát, és láthatja, hogy tényleg ő volt a legszebb!!”
 • 13. admen 2011. november 26. 12:12
  „Minden résztvevő tömpe lábú törpe, vagy csak felülről vannak fotózva? Sztem előnytelenek a képek, bár a jelentkezők is csak átlagosak....tizenkettő egy tucat.”
 • 12. HarconaMarcos 2011. november 26. 12:10
  „Csacsi - meg fogja kapni. Így háromba tagolva!
  Amúgy pl. Dóra hajával mi is a baj? Kétszer annyi és természetes?
  Ahol számít, hogy mit csinál egy politikus, ott mind nagyon vigyáz, hogy ne hagyjon felesleges támadási felületeket maga ellen. Ez pont ilyen.”
 • 11. HarconaMarcos 2011. november 26. 12:04
  „Hát, már egy köztéri szódásüveg megítélése is egyéni ízlés dolga, nemhogy egy lánylényé - ez erősen szubjektív.
  Az, hogy a polgármester lánya nyeri a városi (megyei) döntőt, az már objektíven politikai hiba.
  Indulnia sem lenne szabad. Nem a külseje miatt, hanem azért, mert az apuci egyben a város első embere is. Legalábbis tőlünk nyugatabbra az ilyesmi kevésbé szokás.”
 • 10. csapdlecsacsi 2011. november 26. 11:56
  „nos ebben a mezőnyben messze Petra a leghelyesebb. A többieknek viszont sürgősen kell egy fodrász! (Petrának egy a baja: a neve. Szegény bármilyen csinos is, mindig megfogja kapni a jóindulatú beszólásokat. Ezért szoktak az ismert emberek gyerekei álnéven futni...)”
 • 9. anyádafatelepen 2011. november 26. 09:34
  „Hát igen, nekik annyi a mázliuk h Domonkos Szilvi már nem foglalkozik ilyen komolyan a versenyzéssel, meg kicsit már ki is nőtt az ilyenekből, amúgy esélytelen lenne bárkinek indulnia mellette.”
 • 8. Kobak 2011. november 26. 09:28
  „Női szemmel Nusszer Edina a nyerő! Neki tíz év múlva sem kell aggódnia, hogy milyen ruha tartsa össze...!”
27 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csajok a csúcson: nézd meg a Miss Alpok Adria megyei indulóit - galéria

A kisalfold.hu megszerezte a Miss Alpok Adria megyei indulóinak fotóit. Döntő péntek este a Big… Tovább olvasom