Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 23°C Még több cikk.

Távozik Magyar Mozgókép Közalapítványtól Tóth Erzsébet

Lejár a szerződésem, és nem megy tovább - mondta Tóth Erzsébet.

Távozik az év végén a Magyar Mozgókép Közalapítvány (MMK) titkárságvezetői beosztásából Tóth Erzsébet. A filmes szakember szerződése 2010 végén jár le.

Tóth Erzsébet az MTI-hez szombaton eljuttatott közleményében azt írta, hogy 2010. december 31-én leköszön az MMK-nál 1997. január 1-től betöltött titkárságvezetői állásából, és máshol hasznosítja filmszakmai ismereteit és tapasztalatait. A szakember köszönetét fejezte ki, amiért az elmúlt 15 évben részese lehetett "a teljes konszenzussal megszületett filmtörvény nyomán virágzó filmiparnak, számos hazai és nemzetközi sikert elérő film megszületésének, a filmvagyon szakmai megőrzésének és megmentésének, továbbá azért, hogy mindezek mentén a Magyar Mozgókép Közalapítvány az uniós előírásoknak eleget téve az európai filmtámogatási egyezmény jogalanyává vált."

Az MTI megkeresésére Tóth Erzsébet a közleményhez annyit fűzött hozzá, hogy a távozásáról maga döntött. A titkárságvezetői feladatok ellátására 1997-ben a közalapítvány akkori kuratóriuma és szakmai szereplők kérték fel. Szerződését azóta több alkalommal meghosszabbították, legutóbb 2010. december 31-ig - tette hozzá.

"Lejár a szerződésem, és nem megy tovább" - mondta Tóth Erzsébet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mediawave: ˝Együtt Feketén-Fehéren˝

A MEDIAWAVE csapata október 29-31-én rendezi meg a Passport Control- Ifjúsági Műhelyek tábort. A… Tovább olvasom