Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Szkeccsfilmek és plakáttervek pályázata

A Győri Regionális Filmalap szkeccsfilm pályázatot hirdet. A Mediawave a 2011 évi fesztivál plakát, illetve fesztiválhelyszín és színpad design tervezésére ír ki pályázatot.
A GYŐRI REGIONÁLIS FILMALAP szkeccsfilm pályázatot hirdet a Nyugat-Magyarország-i környezetében forgatandó kisjátékfilmekre, előmozdítandó a régió filmgyártásának megindítását.
Összefogó motívumként a kiírók öt kulcsszót adnak meg: HATÁR - FALU – VÁROS – ÁLOMAUTÓ - DEFEKT. A pályázat kitétele, hogy a filmterv nem lehet road movie, a defekt szó pedig áttételesen értelmezendő.

Részletekért kattintson ide!

_____________________________________________

MEDIAWAVE Nemzetközi Film és Zenei Fesztivál pályázatot hirdet a 2011 évi fesztivál plakát, illetve fesztiválhelyszín és színpad design tervezésére.

A beérkezett tervek - szervezők által előszelektált - válogatását a 2010 évi fesztivál alatt a szombathelyi Savaria moziban (egyben fesztiválközpont) kiállítja.

A kiállításban szereplő művekről a helyszínen, illetve internetes oldalain közönségszavazást kezdeményez, segítendő a 2011 évi design kiválasztását. A legjobbnak ítélt terveket a fesztivál az alkotóktól megvásárolja (50eFt/db).

Pályázat leadási határidő: 2010. április 12.

Részletekért kattintson ide!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Oscar-díjas filmet mutat be a Mediawave

A világ 81 országából érkezett 1174 nevezés közül az előzsűri 72 filmet válogatott be a… Tovább olvasom