Kisalföld logö

2018. 11. 20. kedd - Jolán 1°C | 5°C Még több cikk.

Részletes mosonmagyaróvári program - videóval

Egy rendezvény, két egymástól elkülönülő zenei stílussal és helyszínnel. Ferenczi György a magyarországi blues zenei vonal egyik legjelentősebb képviselője lesz vendége városunknak április 28-tól május 1-ig, aki vállalta a Blues Zenei Műhely vezetését.
Blues workshop

A zenei műhelyben 8 mosonmagyaróvári, 4 győri és 2 budapesti zenész foglal helyet (Takács András, Váray László, Burecs István, Takács Gergely, Szilágyi Miklós, Ősze Gergely, Bukovics Martin, Kovács Tamás, Németh Gergely, Drapán lászló, Dániel Balázs, Kovács Gábor).

A feladatuk az, hogy e néhány nap leforgása alatt egy 1 órás élő koncertet létrehozzanak, amit május 1-én a Wittmann Parkban mutatnak be este 20 óra 30 perces kezdéssel.

A próbák helyszíne a Gazdász Klub lesz, ahová a belépés ingyenes és valamennyi próba nyitott, bárki megtekintheti azt. A fergeteges hangulatról minden este más zenekar gondoskodik.

A próbák kezdési ideje délelőtt 10 óra és délután 15 óra lesz.Koncertprogram:

Április 28-án 21.00 FateRock Zenekar

Április 29-én 20.00 Apnoe Zenekar 
                   21.00 Colombre Band

Április 30-án 20 órától a Jam Session Ferenczi Györggyel és az ideiglenes bandával, ide várjuk mindazokat, akik nem kerültek be ebbe a bizonyos „Nagy Csapatba", de szívesen zenélnének együtt velük! Leendő muzsikusaink hozzák magukkal hangszereiket ezt követően a Hen House Band Jimi Hendrix estjét kísérhetjük figyelemmel .Május 1-én, éjszaka a a Wittman parkban 20 óra 30 perctől a Blues Workshop bemutató műsora, 21 óra 30 perctől Ferenczy György és a Rackajam.

A koncertek után búcsúestet rendezünk, a Gazdász klubban, ahol a Wakachuka együttes zenél.Népzenei műhely

A Népzenei Műhely próbáinak helyszíne a Fehér Ló Közösségi Ház lesz, ahol a próbák szintén nyilvánosak és ingyenesek.

A próbák május 1-én 10 órától és 15 órától kezdődnek, este 20 órától 24 óráig táncház és Mediawave filmvetítés. (Május 2-án a próbák délelőtt 9-12 óráig tartanak).

A rendezvény április 30-án kezdődik és május 3-án este ér véget a bemutató műsorral, a Flesch Károly Kulturális Központ színháztermében.

Ez a csapat május 2-án Győrben szerepel a „Nagy Mediawave"-n. Városunkat a Kislaptáros Népzenekar, a Nagycsaládosok Kórusa és a Piarista Általános és Középiskola képviseli.

A mosonmagyaróvári bemutatóra május 3-án este 19 órától kerül sor a Flesch Károly Kulturális Központban.

Jegyek ez utóbbi előadásra 1000 Ft-os áron vásárolhatók a Flesch Károly Kulturális Központ jegyirodájában.
A részletes információkért keressék Piller Katalint az 579-707 vagy a 30/742-1652-es telefonszámokon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Megyeháza előtti szabadtéri színpad részletes programja

Mint korábban megírtuk, a Mediawave szabadtéri rendezvényeinek a Megyeháza előtti tér ad otthont. A… Tovább olvasom