Kisalföld logö

2018. 08. 19. vasárnap - Huba 18°C | 31°C Még több cikk.

Piknik a Ten Years Afterrel

Győr - Győr önkormányzata és a Mediawave Alapítvány szervezésében tízórás piknik várja a szórakozni vágyókat vasárnap délután. A mozgalmas délután fő attrakciója a Ten Years After fellépése lesz.
A Széchenyi István Egyetem mögötti Mosoni-Duna-ártérben rendezik az eseményt, lesz 16 koncert, 11 kiállítás, 7 színházi és táncelőadás, valamint 3 irodalmi program. A piknik 12 órakor kezdődik és körülbelül 22 óráig tart. A rendezvény ingyenes, korhatár nélkül látogatható. A szervezők több fontos dologra is felhívják a publikum figyelmét, ezeket foglaljuk össze a következőkben.


Biztonság

– Mivel a rendezvény természetes környezetben zajlik, a rendezők felhívják minden vendég figyelmét a terület épségének, tisztaságának védelmére.
– A rendezvényt az LHB Security Kft. munkatársai biztosítják, emellett kiemelt rendőri jelenlét vigyázza a biztonságot.
– A programon mindenki saját felelősségére vesz részt, a szervezők kérik, vigyázzanak maguk és társaik testi épségére.
– Balesetek esetén a Bahnhof szórakozóhely melletti orvost és mentőautót kell keresni.
– A rendezvényt mindezen biztonsági szolgáltatások mellett a helyi tűzoltók és a Győri Búvár Sport Egyesület munkatársai is vigyázzák.
– A Dunában fürdeni tilos és életveszélyes!

Közlekedés

– A 2-es és 11-es buszok menetrend szerint körülbelül fél tizenegyig járnak 30, ill. 40 percenként. A Kisalföld Volán Zrt. csuklós buszok indítását tervezi.
– A piknik ideje alatt a rendezvény területére járművel behajtani környezetvédelmi és baleset-megelőzési okokból tilos. A területet és menekülési útvonalként kijelölt töltés és egyetemi parkoló közötti útszakaszt a gépkocsiforgalom elől délelőtt 9 órától lezárják.
– A rendezvény megközelítése ajánlott tömegközlekedési eszközzel, valamint taxival, de a legcélszerűbb gyalog vagy biciklivel érkezni.
– Parkolási lehetőség az egyetem és a sportcsarnok, valamint a kekszgyár közelében van.


Fogyasztás

– A piknik területén a rendezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni.
– A büfékben 18 éven aluliakat és ittas személyeket szeszes itallal nem szolgálnak ki.
– Felhívják a figyelmet, hogy kábítószer fogyasztása – a hatályos törvények szerint – a piknik területén is tilos.
– A nézők a vendéglátással, a rendezőkkel vagy bármi mással kapcsolatos észrevételeikkel, panaszaikkal, ötleteikkel az információs pultnál lévő rendezőkhöz fordulhatnak.


Időjárás

– A rendezvény nagy színpadi programját eső és hideg idő esetén is megtartják a kb. 400 fő befogadására alkalmas védősátor részleges védelmében. Kérik alternatív védőeszközök (esernyő, kabát) kreatív használatát. A többi program elmarad.
– Viharos időjárás közeledte esetén a szervezők figyelmeztetik a nézőket, kérik a terület gyors elhagyását, kerülve a fás területet és szabadon hagyva a mentők és más mentéssel és biztosítással megbízott szervek mozgására fenntartott töltés melletti utat. A nagyközönség számára a legbiztonságosabb menekülési útvonal a töltés teteje és az egyetem területe.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Részletes mosonmagyaróvári program - videóval

Egy rendezvény, két egymástól elkülönülő zenei stílussal és helyszínnel. Ferenczi György a… Tovább olvasom