Kisalföld logö

2018. 08. 17. péntek - Jácint 17°C | 28°C Még több cikk.

ErotikART: Leszek a szexuális tárgyad! Fotók, videó - 18+

Mediawave, Győr - Ennyi műpéniszt talán csak a szexshopokban látni - nyugtáztuk az MTA győri központjában szombaton nyílt kiállítás után. Éljen a szexuális forradalom negyvenedik évfordulója! Galéria!

Erotikus, izgalmas kiállítás nyílt szombaton a Mediawave-n. Az apropó az 1969-es szexuális forradalom negyvenedik évfordulója. A kerek(ded) - ha már szex - negyvenes szám ünnepén 40 művész mutatta be erotikus munkáit. A fotókat, videókat és installációkat fiatalok alkották, hiszen a szervezők elsősorban őket szólították meg, de képviseltette magát munkájával ef. Zámbó István és feLugossy László is.

ErotikART - Nyitva tartás

A kiállítás május 2-ig minden nap megtekinthető, délután 2 és este 10 óra között az MTA győri központjában (Liszt Ferenc utca 10.)
A tárlatot dr. Rechnitzer János, tudományos tanácsadó, egyetemi tanár nyitotta meg, aki egyben a kiállítás fővédnöke is.

A Liszt Ferenc utcai pince remek helyszíne a tárlatnak, amely az erotika egészét mutatja be, vagyis több mint egyszerű pajzánkodás és pornográfia.

Már csak egy jótanács: ha felizgult, nyúljon magához, de inkább nézze meg a kiállítást!

MEDIAWAVE - ErotikArt kiállítás Győrben - Fotó: Szük Ödön
 

Olvasóink írták

45 hozzászólás
 • 45. adalfold 2009. május 28. 14:39
  „<moderálva>”
 • 44. bereki65 2009. május 05. 13:22
  „Szégyellje magát és számoljon el a felesége, a gyermekei és a leendő unokái előtt T. Hartyándi Úr ! Maga nagyobb büntetés számukra, mint gondolná !”
 • 43. adalfold 2009. április 30. 20:06
  „mindenesetre sajnálom egy picit.
  Gimis elsős koromban még beleéléssel és tetszéssel vettem részt a mediawave programokon.
  Most vagy színvonalasabb volt régen vagy én tértem észhez:S”
 • 42. okostojas007 2009. április 30. 14:11
  „39.-nek
  nobeldíjasaink mind disszidáltak mert nem tűrte őket a magyar közélet és főleg az ilyen MTA vezetők mind amelyik megnyitotta.ezt a kiállítást
  a kiállítás képei című művet erről biztos nem írta volna meg a híres orosz zeneszerző ,
  a rendezők pedig emlékműveknek szánták a műveket saját már nem létező férfiasságukról..................
  ilyen volt ? .......... és ilyen lett , ja azt nem vették elő................”
 • 41. Deir_Yassin 2009. április 29. 22:33
  „Hazánk megszállása három síkon zajlik: fizikai, szellemi, lelki síkon.

  A fizikai síkhoz tartozik a ,,befektetői megszállás" és a hazánkat lassan teleszülő cigányság (amely mellesleg nem a cigányság érdekét szolgálja, de erről majd későbbi írásomban).
  A szellemi megszállás részese mindaz, amelyet jelenleg a Magyarországon működő, de idegen érdekeket szolgáló, rendkívül alacsony színvonalú oktatási rendszer képvisel. Ide tartozik a média szellemi züllesztése és az idegen, leginkább deviáns kultúra erőszakos terjesztése.
  A lélek elsorvasztását, pedig minden szolgálja, amely beteggé teszi a lelket: a drog, a homoszexualitás, a laza erkölcs, az individum előrehelyezése a családdal szemben, a hazátlanság és istentelenség népszerűsítése, propagálása és az egészséges többségre való ráerőltetése.”
 • 40. adalfold 2009. április 29. 17:39
  „Ja és a nagyon gyenge gondolkodásúaknak üzenem!:

  semmi bajom nincs a szexuális segédeszközökkel

  Agent-nek:
  Nem gondolom,hogy a normális, tudatos viselkedést munkaköri leírásban KELLENE rögzíteni Magyarországon.

  A viselkedéssel van bajom.

  mit szólnátok,ha akukást szemetelni látnátok? A tanárt ál-tanítani, az orvost embert ölni, a mérnököt gyilkológépet tervezni?
  Mit szóltok,hogy a szociológust öntudatlanul viháncolni látjátok egy műfsz kiállításon?

  hát ezért van ez a reakció.
  Mert nem gondol bele,hogy nem fenntartható az a társadalom, ami csak az önérdek kielégítéséről szól. (lásd Andorka könyv.. stb alapvető szoc. ismeretek...).
  És miféle szexualitást sugallhat egy eltárgyiasodó, magát a szexualitást materializáló "kiállítás"?

  Arra gondolok,hogy mit látnak a mai ,,fiatalok", és az ilyen jelenség legitimálja a felelőtlen cselekvés, a felszínes kapcsolatok sokasodását. És ez a TÁRSADALOM szempontjából kedvezőtlen.
  Igen lehetünk liberálisak, de ha felelőtlenek vagyunk , demográfiai gáz lesz, romlik a közerkölcs, kihal a szellemiség, kihal a kultúra.

  de emelllett :angsúlyozom szerintem -is- az ember alavető egyéni joga a saját szexualitásának megélése, bármilyen más embert, tulajdont, törvényt nem sértő formában.

  szóval hogy vili legyen, a felelőtlenségen van a hangsúly. a SZAKMAI FELELŐTLENSÉGEN.

  Ez a lényeg pajtikáim. nincs ebben semmi mszmp-fityesz-szadesz.
  oksa?”
 • 39. adalfold 2009. április 29. 17:26
  „gratulálok a gyűlölködőknek;)

  nem vagyok diplomás, de ha az leszek, ahhoz méltóan fogok viselkedni, ha nem tűr meg majd az akkori "magyar" közélet, akkor külföldön, magyarként.
  Ha nem leszek diplomás, mert nem jutok el fizikai munkavégzéssel szerzett keresetemmel addig, akkor meg
  , méltóan fogok viselkedni a napi (csak ) 8 órás munkám mellett.

  Aki meg nem tudja mit jelent mérnöknek vagy mérnökhallgatónak lenni.... azoknak üzenem,hogy nem napi 8, hanem 12-15 óra ;)

  Remélem a híd amelyet építhetek talán egyszer, mindenki örömét okozza majd. Azokét is akik megvetik most a véleményem ,ami csupán arról szól, hogy
  nem szociológushoz méltó ez a viselkedés.
  szerintem.
  :)”
 • 38. bereki65 2009. április 29. 08:49
  „Kedves felvörösök !
  ..."valamelyik az elmúlt húsz évben annyit tett a városért mint a Hartyándi a fesztiváljával..."- felvörösök, Te megalázóan lebecsülöd Győr városát, az itt élő embereket és tevékenységüket ! Látod épp´ ez a baj, hogy a műpéniszek erdejétől nem látod a reális valóságot ! Nem is ismered Győrt, a győrieket, megkockáztatom nem is szereted, különben nem írnál ilyeneket !
  A véleménynyilvánítás pedig - úgy tudom - egyenlőre még szabad, ezért nem kell másokat bántani ! Ja, hogy nem értünk Veled egyet - hát többségi vélemény egy demokráciában....”
 • 37. felvörösök 2009. április 28. 17:05
  „adalfold
  de igenis nyivákolsz, mint egy kis pisis, te szegény diplomás, baromira sajnállak :(
  a szarhos véleményedre meg senki nem kiváncsi, milyen vélemény az, amit csak akkor mersz elmondani vagy leírni, amikor már többen is megtették előtted - bátor vagy ám
  ha pedig a sok gyalázkodó közül valamelyik az elmúlt húsz évben annyit tett a városért mint a Hartyándi a fesztiváljával vagy mint a Rechnitzer a munkáságával az jelentkezzen, és vállalja névvel a véleményét, és ne kábítson itt, névtelenül, hogy nekem diplomám van,”
 • 36. Agent 2009. április 28. 14:46
  „Nyilván átgondolta mihez adja a nevét, senki nem kényszerítette, az ő dolga, nem hinném, hogy a munkaköri leírásában meg lenne tiltva az ilyesmi. Egyébiránt szexuális segédeszközöket már a nagyon távoli őseink is készítettek és használtak, ha nem tetszik, hát nem kell nézni, pláne kommentálni.”
 • 35. adalfold 2009. április 28. 14:09
  „,,NEM ÉRTŐ" hozzászólóimnak!

  Miért beszélek a tanulmányaimról?
  Mert itt van egy professzor aki gyalázatosan viselkedik műfszok közt ugrálva.

  Miért rinyálok?
  Mert a TAG EGY MTA PROFESSZOR.
  EGY TÁRSADALOMTUDÓS

  A VIBRÁTORKIÁLLÍTÁSNAK MEG SEMMI KÖZE NINCS SEM A TUDOMÁNYOS AKADÉMIA SZÉKHÁZÁHOZ, SEM AZ EGÉSZSÉGES EROITIKA BEMUTATÁSÁHOZ.

  NEM VAGYOK EGYEDÜL VÉLEMÉNYEMMEL.
  és nem könnyebb egyetemen teljesíteni (mégegyszer nem elte,hanem BME) minta fizikai munka .tapasztalom mert dolgoznom kell időszakosan tanulmányim mellett.
  A tag meg egy ilyen erkölcsel, ilyen szociológiai felelőtlenséggel professzora a társadalomtudományoknak.

  Értitek???”
 • 34. Agent 2009. április 28. 12:33
  „"Ráadásul "A Kiállítás" a Te pénzedből is megy...."
  Legalább ezek a Forintok nem az ingyenélők segélyezésére, vagy a politikai "elitünk" önetetésére vannak költve...”
 • 33. fefe1212 2009. április 28. 11:43
  „Kedves Yassin! Azért vannak aggasztóbb (és mocskosabb) dolgok is a magyar közéletben, mint ez az undorító "kiállítás". A Mediawave legalább turistákat hoz Győrbe.”
 • 32. bereki65 2009. április 28. 11:20
  „"Ne rinyálj már annyit, nem értem miért aggódsz a rendezvény romboló hatása miatt egy olyan országban, ahol a Maunika Saú nagy nézettséggel megy nap mint nap főműsoridőben...."
  Kedves Agent ! Teljesen igaza van, de az "egyik" igénytelenség nem menti fel a "másikat" ! Ráadásul "A Kiállítás" a Te pénzedből is megy....”
 • 31. Agent 2009. április 28. 10:01
  „"Mi lesz azokkal akik erre ráállnak, és nap mint nap a lerövidült szellemi létükkel csak ösztön-szintükön élnek?"

  Ne rinyálj már annyit, nem értem miért aggódsz a rendezvény romboló hatása miatt egy olyan országban, ahol a Maunika Saú nagy nézettséggel megy nap mint nap főműsoridőben....”
 • 30. Tabornok 2009. április 28. 09:10
  „"27. adalfold 2009.04.27. 20:18
  Nap mint nap szenvedek " Hagyd ott! Minek annyit szenvedni? Mazoista vagy?”
 • 29. Tabornok 2009. április 28. 09:00
  „"Nap mint nap szenvedek ,23 évesen mérnöki diplomámért. Felelőséggel, erkölcsösséggel próbálok tanulni." Erről lekéstél. Aki 23 évesen kezdi tanulni, mi az erkölcs az elkésett.
  "Azt látom,hogy fárad az egész ország ,hogy éljen, vagy már-már csak megéljen." Belefáradtál a diplomaszerzésbe, tanulásba? Menj el fizikai munkásnak, ha az szerinted kevésbé fárasztó!

  "DE IDÁIG SÜLLYEDNI." Ne süllyedj tovább!

  Szép napot!”
 • 28. bereki65 2009. április 28. 08:21
  „Tisztelt Hozzászólók !

  Érdemes elolvasni Hartyándi úr blogjait is (pl. Szibériából jövök), kiderül belőle milyen "képességekkel" rendelkezik a Főszervező Úr ! Elemi nyelvhelyességi hibákkal küzd, de azért a kultúra nagykövetének tartja magát. Úgy egyszerűen csak mindenki felett állónak képzeli magát - pedig a gimnáziumi "szintet" sem üti meg. Na lehet, ezért is foglalkozik inkább falloszokkal.....”
 • 27. adalfold 2009. április 27. 20:18
  „TRAGIKUS KÉP. VIBRÁTOROKKAL VIGYOROG A MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA PROFESSZORA.

  Ez lenne professzornak lenni az MTA-nál?
  Ilyen vibrátorkiállítást nevezünk az erotika egészének?
  Kötelezően hozzátartozik a tudományhoz a szexuális segédeszköz?
  Kötelezően hozzátartozik az erotikához a nyers onánia?

  Ezek purdé,alja SZAKÁLLAS-Pajeszos erkölcstelen disznók, akik vagyonukból lettek diplomások.
  És kapcsolataikkal professzorok.

  Nap mint nap szenvedek ,23 évesen mérnöki diplomámért. Felelőséggel, erkölcsösséggel próbálok tanulni.
  Azt látom,hogy fárad az egész ország ,hogy éljen, vagy már-már csak megéljen.

  DE IDÁIG SÜLLYEDNI.

  Városunkat valami értéktelen, és értelmetlen neoliberális nihil lepi el ,azt hiszem.
  Ez a viselkedés, ez a köztisztelet-rombolás, ez a szellemiséget felelőtlenséggel fellazító tevékenység vagy stílus jellemző ,és végzetes lehet társadalmi, társas viszonyaink fejlődésére nézve.

  Amit láttunk, sérti a közerkölcsöt, materiális kapcsolatokat ösztönöz, és a nagy
  TÁRSADALOMTUDÓS ÚR nem érzi ennek súlyát.

  A biológiai lények élettevékenysége a szex, az intelligens fajok csodálatos, kölcsönös örömszerzése. Szükség van a belső a szexuális szabadságra.
  Nekem is szükségem van rá. De nem teszek az ablakomba mániákusságot tükröző,
  és most jön a lényeg ,figyeljetek
  AZ EMBERI MÉLTÓSÁGOT, EMBERI MIVOLTOT ÁLLATI SZINTRE SÜLLYESZTŐ
  szado mazo plakátokat.

  Még ha mániákus is lennék, és az erotika egyetlen szent szimbolómaként tisztelném, vagy hatalmas poénként röhögnék műpéniszeken, akkor sem dobálóznék velük.
  Mert mi lesz a gyerekeinkkel?

  Mi lesz azokkal akik erre ráállnak, és nap mint nap a lerövidült szellemi létükkel csak ösztön-szintükön élnek?
  Hát nem törődve párukkal, materializálva akpacsolatokat elveszik a teremtés ,az áldozat, hogy
  legyen holnap a Földön.
  Hogy ne éljünk fel mindent, hanem meggondoljuk cselekedeteinket, tovább adjuk törődésünk, szellemi-lelki létünk másnak , a holnap embereinek.

  HA NINCS KULTÚRA, AZ EMBERI CIVILIZÁCIÓNAK ANNYI.
  ÉS A JELENLEGI HELYZETBEN A GOND AZ -MERT NEM PUKKADOK KI,HISZEN A MÉDIA TELE VAN A SZEX KIHASZNÁLÁSÁT JELENTŐ REKLÁMSTRATÉGIÁKKAL-
  A GOND AZ ,HOGY A TAG

  EGY TÁRSADALOMTUDÓS ÚR.”
 • 26. Névmárfoglalt 2009. április 27. 16:49
  „Gusztustalan, de nem is nekünk magyaroknak szól...ez a saját bulijuk...
  Meddig süllyedhet még a világ, meddig tűrhetjük hogy hazánkat áldozati oltárként használják?
  Elvették már mindenünk, aki meg mer szólalni az igazság érdekében azt üldöztetik, mindenféle jelzőket szórva rá!
  Erre van nekünk szükségünk???”
45 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rabul ejtett gyomor - Kurd szakács Győrben

A kurd együttes hatalmas sikert aratott műsorával a Mediawave-en. Cserébe barátjuk, Yasin Aktas… Tovább olvasom