Kisalföld logö

2018. 09. 24. hétfő - Gellért, Mercédesz 10°C | 18°C Még több cikk.

Médiabálból ötödik, olimpiából kínai

Győr - A győri egyetemi csarnokban 2008. január 12-én a megszokott külsőségektől egy kicsit eltérő módon 19 órakor kezdődik el az ötödik Médiabál. A küllem és a belbecs is Kínát, a 29. olimpiának otthont adó országot idézi meg.
A Média 2003 Alapítvány létrehozói (a Palatia Nyomda, az X-Meditor Kft., a BMC Rádió, a Tuego és a Medius, valamint a Kisalföld, illetve kiadónk, a Lapcom) úgy gondolták, 2008 jelentős esztendő, hiszen immár ötödik alkalommal rendezik meg a vidék legnagyobb Médiabálját és ez a pekingi olimpia éve is.

A két esemény nyilván nem hasonlítható, de a Médiabál remek alkalom lehet arra, hogy egy csipet Kínát mutassanak be a szervezők a bálozóknak. A jól megszokott magyar ízekkel együtt. A vendéglátásról 2008. január 12-én a Culinart és a LaMaréda gondoskodik majd.

A hagyományoknak megfelelően a belépőért teljes ellátás, sörből és ásványvízből korlátlan fogyasztás jár majd cserébe. Borból az asztalokon találhatóért nem kell fizetni majd. Az ételek között valódi kínai specialitások is feltűnnek és ezeket kínai szakácsok a jelenlévők szeme láttára készítik el.

A bál az olimpiáról szól, és ezért is külön öröm, hogy fővédnöke ismét Győr olimpiai bajnok polgármestere, Borkai Zsolt lesz, a háziasszonyi teendőket pedig Csisztu Zsuzsa látja el. A programban szerepel a Győri Balett, a Győri Filharmonikus Zenekar Medveczky Ádám vezényletével, a Royal táncegyüttes, kínai sárkánytáncosok, Fenyő Miklós, B. Tóth László és Miss Balaton-felvonulás, valamint divatbemutató. A jótékony bál ismét egy fiatal és egy életművéért díjazásra méltó médiamunkást jutalmaz a bevételéből. A báli forgataghoz ismert közéleti szereplők, médiaszemélyiségek és olimpiák magyar, illetve megyei, győri hősei is csatlakoznak majd.

Jegy- és asztal- előjegyzés
A 2008-as Médiabálra jegy- és asztalelőjegyzés Vasfői Gabriellánál a 96/618-060-as telefonszámon. A bálra a jegyeket december 10-től Győrött, a Csaba utca 21.-ben lehet megvásárolni. Információ: 30/227-2326, valamint a www.mediabal.kisalfold.hu internetes oldalakon.
Győrbe Kínát, a pekingi olimpiát idézi meg a vidék legnagyobb médiabálja, tisztelegve az olimpiai eszme előtt, erősítve a két ország kapcsolatát.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tovább olvasom