Kisalföld logö

2018. 07. 18. szerda - Frigyes 18°C | 26°C Még több cikk.

Médiabál sztárvendégekkel

Győr - Hatodik alkalommal rendezték meg a médiabált Győrött, az egyetemi csarnokban. Sztárokban nem volt hiány.
A vendégek között ott volt Miklósa Erika is. Barátai meghívására jött a bálra, nem énekelni, csak szórakozni. Szép számmal akadtak a sztárok között olyanok, akik aztán dalra fakadtak. Kovács Kati és Komár László táncoltatott, akárcsak B. Tóth László, aki nemcsak diszkót produkált, de időnként együtt énekelt a közönséggel. A műsorvezetők sztárpárosa, Polyák Lilla és Homonnay Zsolt is előadott néhány dalt a repertoárjukból. És akkor még nem beszéltünk a kiváló Royal tánczenekarról, akik amint rákezdték, nem lehetett bírni mozgás nélkül. Ráadásnak pedig ott volt Edvin Marton, a közvetlen, bárki által megszólítható hegedűművész, aki Győrött Stradivari-hegedűjén játszott dalokat, még a Médiaszemélyiség-díjas D. Tóth Krisztának is.

A bál elején a hagyományokhoz híven felsorolták azon médiákat, akiknek munkatársai jelen voltak az eseményen.

A Kisalföld, a Kisalfold Online, a Revita TV, az X-Meditor, a Győri Közélet, a Kék Duna, a Rádió 1, a Korzó, az Oxigén FM magazin újságírói, médiamunkásai nagy óvációval köszöntötték a bált.


Galéria kép

A hatodik médiabál egyébként külsőségeit és programját tekintve méltó volt az elődjeihez. Ehhez nagyban hozzájárult, hogy a Rockgolyó Bt. és munkatársai olyan hang- és vizuális hátteret varázsoltak a győri egyetemi csarnokba (elég, ha csak például az úgynevezett LED-falra gondolunk), amely bármelyik országos rendezvényen is megállta volna a helyét. Sőt!

Galéria kép

Mint köztudott, a bált jótékony céllal rendezik meg a Média 2003 Alapítvány munkatársai, közben természetesen nagyon figyelve arra, hogy akik jelen vannak, jól érezzék magukat. Legyenek a média munkásai vagy éppen a politika, a közszféra képviselői, esetleg gazdasági szereplők vagy művészek.

Az idei bálra két műsorvezetőt kértek fel a szervezők. A győri származású és rendkívül sikeres musicalszínésznőt, Polyák Lillát, valamint férjét, Homonnay Zsoltot, az Adagio együttes tagját. Nem csupán vezették a műsort, de időnként elénekelték a zenei színházak legszebb dalaiból kedvenc számaikat.

Olvasóink írták

41 hozzászólás
 • 41. Jafar 2010. január 17. 21:23
  „40 Elemér
  Teljesen igazad van! De ott nem nyalják egymást körbe, hogy milyen ügyesek és jók voltunk, és nem díjazzák önmagukat.
  Mindamellett a fotós megtanulhatná az örök mondást, "A kevés néha több." Nem csak rosszak a fényképek, de ugyanazt többször berakni, csak azért, hogy sok kép legyen röhejes.
  Mindamellett ha már valaki elmegy egy ilyen bálra, illenék felkészülni, pláne, ha az illető közszereplő is - főorvosúr!
  Ha már konfekció öltönyt vesz fel, akkor legalább igazíttassa magára bőségbenv és nadrághosszban egyránt, s akkor nem úgy néz ki, mint amit egy 10 cm-el magasabb sumosra készítettek.
  Azért remélem jól érezték egymást...
  Én jobb szeretem az öszinte embereket a képmutatóknál.”
 • 40. elemér 2009. január 21. 11:03
  „Azért vannak szembetünö különbségek az USA és Magyar társadalom között. USA-ban a gazdagokat és sztárokat jó szemmel nézik ha ilyen bálra mennek és nem irigykednek rájuk. USA társadalom az egy adakozó segitö társadalom, ahol a gazdagok élenjárók. Igy szereznek elismerést maguknak. Szoros helyzeben pedig a szegények egymást segitik. Obamát az utca embere tette be a fehér házban adományaival. Ezért is várunk sokat töle.”
 • 39. titok26 2009. január 20. 16:22
  „Média bálnak = az ára egy szilveszteri bulival !!!! Annyira nem kell irigykedni. Mindenki megteheti hogy elmenjen erre a rendezvényre. Nem kell mindjárt elitélni azokat az embereket akik rész vesznek egy ilyen bálon. Hogy mondannak olyan emberek véleményt hogy milyen volt akik ott se voltak. Ja és Komár csak ásványvizet kért inni. Kovács Kati müsora pedig nagyon jó volt ugyanis ember közeli és barátságosan sétált a táncolok között. NE ITÉLKEZÜNK OLYAN DOLOGOKRÓL AMIRÖL NEM TUDJUK HOGY A VALÓSÁGBA MIT IS TAKARNAK!!!!”
 • 38. matriné 2009. január 20. 15:13
  „Vajon visszajön divatba a "Barokk bál" is? Közel húsz éve, hogy a Néhai Győr Város Polgármestere belebújt holmi térdig érő cifra nadrágba, s bongyor fehér parókába illegette magát! No és volt valamilyen "Madárkoncert"! Utána meg az úrhatnám polgárok a Klastrom Szállóba bevágták a tikmony levest és a kakashere pörköltet, ( a gusztusukat)! Ja, hogy az, akkor belépő díj is meghaladta az észszérűt és úgy mint a korhű koldusok a belváros utcái díszét!
  Kár, hogy fotókat nem lehet a véleményeinkhez illusztrálni! Pedig nem pancser felvételeim vannak róluk.”
 • 37. Plastyc 2009. január 20. 13:00
  „Érdekes,hogy mennyi mindennel foglalkozunk Tisztelt Győr és környéke!Erre a bálra senki nem kapott "kényszer-meghívót".Tehát többek közt azok az emberek jelentek meg,és fizettek ki ennyi pénzt,akik akartak.A belépő ára egyrészt jogos,a fellépő művészeket meg kell fizetni...ha tetszik,ha nem.Ez nem csak győrben működik így.Érdekes mód aug. 20.-án és szilveszterkor is mindíg van csinadratta a "mi" pénzünkből....ha válság van,ha nem.Miért nem erre háborogtok,meg arra,hogy annyi adót befizetünk,és nagyon sok helyen minősíthetetlen utak vannak.És ,ha valakinek volt "kedve" ahhoz,hogy ennyiért belépőt vegyen,hát ne üljön lógó órral...NEM ERŐSZAK a disznótor!!!”
 • 36. pancser 2009. január 20. 12:01
  „No megjelent a lógó orrú ember, örömtelen arccal ül a sarokban, fekete kánya módjára károg a nagyvilágba!”
 • 35. matriné 2009. január 20. 11:37
  „Nyugi bele van, aki jól szórakozik a" pancser " pancser hozzászólásain, amikor szinte együtt érez a szervezőkkel is.”
 • 34. pancser 2009. január 20. 11:10
  „33! Lehet, hogy igazad, van lehet, hogy nincs. A szervezők is érzik, hogy ez most nem a "rongyrázás" ideje, gondolom innen ered a jótékonysági felajánlás. Máskülönben, a gazdasági válság miatt lógó orral üljünk otthon, örömtelen arccal? Ez nem megoldás, bálozunk, ünnepelünk, talán kevesebbet és takarékosabban. A nehézségeken a jó társaság, a jó hangulat, a humor, a vidámság segít át bennünket a legkönnyebben. Jó bálozást minden kedves olvasónak a báli szezonban!”
 • 33. Diákcsemege 2009. január 20. 06:46
  „A bécsi és a pesti operabálhoz hasonló teljesen felesleges "rongyrázás", különösen olyan válsághelyzet idején, amely pillanatnyilag szorongatja kis hazánkat.

  Példamutatást és önmérsékletet kellene mutatni!”
 • 32. matriné 2009. január 20. 06:44
  „Illő lenne már valami jó értékelhető hírek közölni és olvasni e sajtóban!”
 • 31. elemér 2009. január 19. 21:47
  „29. hozzászólás Primax

  Minden a net-n van te szamár, ami pedig még nincs az majd ott lessz.

  Fordit ingyen nyelveket és Weblapot is ez a lap, még magyart is.
  http://www.translation-guide.com/free_online_translators.php?from=English&to=Hungarian

  Fordit szótár
  http://szotar.sztaki.hu/docs/marketing2004nyar.html”
 • 30. gig-big 2009. január 19. 18:32
  „Sajna nem voltam ott. Pedig tényleg übercsúcs sztárok jöttek haknizni. A Komár legalább berúgott?”
 • 29. Primax 2009. január 19. 17:52
  „Elemér !
  Ott az USA-ban,- ahol uraljátok a világot- nincs más szórakozási lehetőség, csak a lógás a neten ?
  Ilyenkor Disneyland bezár ?
  Vagy - esetleg - könyvek....”
 • 28. Muaddib 2009. január 19. 11:40
  „Dugni és bort fejteni egyszerre nem lehet"jó lenne".
  Vagy feneket nyal és tetszeleg másoknak valaki és ezért megy ilyen bálokra, vagy elmegy enni egy tuti vendéglőbe és ott jól lakhat 17000,--ért.”
 • 27. elemér 2009. január 19. 11:38
  „24. hozzászólás dr73

  Persze hogy elolvastam, és ha megjenik valami fontos Kisalföldön akkor kommentálok. Most egyenlöre a repülös balesetröl kommentáltam és adtam pár videót a Youtuberol, plusz hasznos infót azoknak akik kiváncsiak a városra.”
 • 26. figyi62 2009. január 19. 11:37
  „Szerintem minden kritika jól jön bármilyen rendezvényhez. Ehhez is. Azoknakis fontos lehet, akik jövőre is menni akarnak, meg azoknak is, akik jövőre szervezni fognak. Az azonban jelent valamit, hogy ennyien ott akartak lenni.”
 • 25. Vale 2009. január 19. 10:51
  „A hangulat jó volt,mert csináltunk és a Komár Laci meg a B. Tóth nagyban hozzájárult ehhez. DE! Kovács Kati könyörgöm nem való ide! nem bálba,buliba hiába tombol a retro láz..bár biztos nem volt drága..Sajnos több helyen látszott a profit orientáltság,a 10 helyett 12 en szorongtak egy asztalnál és kis túlzással még a csilláron is ültek.Ami viszont nyugodtan mondhatom,hogy általános felháborodást keltett,nem először az a vendéglátás és az ételek színvonala! 17 e Ftért tudom,hogy nem csak enni kaptunk,de hogy 5 perc után üres tálalók,csévingek voltak hosszú percekig, az gáz..a kínálat rendkívül szegényes és fantáziátlan volt. A színvonal egy albán 2+ csillagos szálloda menüjével ért fel. Kár volt ezzel elrontani..Ja és a LaMaréda tud jó kajákat csinálni nem hiszem,hogy náluk volt a bibi. Csak hát egy bizonyos keretből ennyire tellett..nekem (is)
  ciki és méltatlan volt az egész catering szolgáltatás. Ettől függetlenül várom,hogy jövőre jobb lesz mert nem szabadna elrontani azt a jó kis tradíciót amit a győri médiabál mint olyan elindított!”
 • 24. dr73 2009. január 19. 10:15
  „elemér!
  Legalább vennéd a fáradtságot és elolvasnád a hozzád címzett üzeneteket!
  Akkor megkímélnél a hülyeségeiddel.”
 • 23. elemér 2009. január 19. 03:47
  „Megint csak megnéztem a videót és halgattam a zenét. Az a énekes megnyerhette volna a Megasztárt hangjával. Az a zene stilus az 50-es évekböl van. Akkor még volt dallam, de késöb változtak az izlések és inkáb csak a fejüket verték az emberek a falban. Minden fontosab dolgot az USA-bol leközöl a Kisalföld. Valóban az a mi ujságunk magyarul, mert mi uraljuk a világot, de ezt nem teszik közzé.”
 • 22. dr73 2009. január 18. 19:50
  „Fotók nem lesznek feltöltve?Mert az az 5db kép hagy némi mondanivalót maga után....
  Ilyen jeles esemény. :S”
41 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az ország legnagyobb médiabáljára a jegyek kaphatók!

A Média 2003 Alapítvány 2009. január 17-én hatodik alkalommal rendezi meg a vidék legnagyobb… Tovább olvasom