Kisalföld logö

2018. 07. 17. kedd - Endre, Elek 19°C | 28°C Még több cikk.

2016. januárjától tovább bővült magazincsaládunk: kétheti váltásban, csütörtökönként a Regényújság és a Szabadidő magazin teszi teljessé a magazinpalettát.

A Kisalföld 24 oldalas irodalmi magazinja, a Regényújság, az olvasás szerelmeseink kínál kéthetente különféle csemegéket. A magazin állandó rovatai a Sztárkönyvtár, a titkok a kéziratban és a könyvespolc. Az olvasók találnak benne folytatásos regényt, képregényt, novellát és krimit is, nem maradhatnak el az ajánlók és kritikák sem, de történelmi és évfordulós témákat is érint a magazin.

Szabadidő magazin könnyedebb témákat érint.
A Kisalföld 24 oldalas magazinja, igyekszik a szabadidő eltöltéshez hasznos tanácsokkal és tippekkel szolgálni az olvasóknak: a film- és mozi ajánló mellett több oldalon keresztül belföldi és külföldi utazási és túrázási ötletek, tippek színesítik a magazint, de találhatunk érdekes cikkeket népszerű tudományokról, természetről, az autósvilágról és a házi kedvencekről is.

Lakás és kert
Praktikus ötleteket, hasznos szakértői írásokat kínál a Kisalföld lakberendezési- és kertmagazinja, a Lakás és Kert. Kéthetente megjelenő, 24/32 oldalas kiadványban minden olyan téma helyet kap, ami egy otthon felépítése, berendezése, csinosítása kapcsán felmerülhet, az alaprajz megtervezésétől az épületgépészeti és szigetelési megoldásokon át egészen a szobanövények gondozásáig és a gyümölcstermesztésig. Mindehhez a szakmai hátteret, s ezáltal a magazin hitelességét szakembergárdánk biztosítja; állandó szerzőink naprakészen követik a legújabb lakberendezési és kertészeti trendeket, aktualitásokat. Állandó rovataink között helyet kapnak az aktuális kerti teendők, a saját kezűleg megvalósítható dekorációs ötletek, az egy-egy gyógy- vagy haszonnövényt részletesen bemutató növénytár, az olvasói kertek bemutatása, valamint a témába vágó érdekességek a nagyvilágból.

Gasztro Magazin
A Kisalföld Gasztro magazin is a Lapcom „magazinkonyhájában” sül ki, kéthetente kínálva izgalmas menüt a gasztronómia szerteágazó területeiről. Szezonális témákkal, receptekkel, a magyar és nemzetközi konyha érdekességeivel, gasztroábécével, gasztroblogszemlével, diéta- és egészségtippek¬kel, valamint egy kis desszerttel igyekszünk izgatni olvasóink ízlelőbimbóit. A vacsoravendég rovatban egy-egy hazai sztár névjegyét és a konyhához fűződő kapcsolatát tálaljuk, míg a gasztrokalauzban külföldi sztárok ízlése szerinti menüt kínálunk.

Rejtvény Magazin
A kéthetente, szerdánként a Kisalföldben megjelenő rejtvénymagazinnal azoknak az olvasóinknak kedveskedünk, aki szeretik a fejtörőket. A 16 oldalas magazinban nyerő rejtvények is találhatóak, melyekkel még izgalmasabbá szeretnénk tenni a rejtvényfejtést. Nem csalódik a magazinban az sem, aki a skandi vagy a hagyományos feladványokat kedveli, de nem maradt ki a sudoku sem. Fejtsen és nyerjen!

HETI TV Magazin
A Kisalföld Heti TV magazin hétről hétre nemcsak 50 csatorna részletes programját kínálja, hanem szórakoztató tartalmakat is. A részletes műsorajánlókon kívül megtudhatja mit jósolnak Önnek a csillagok. Ha már elunta a tévézést, kapcsoljon ki egy kicsit a lapban található rejtvénnyel, vagy olvassa el aktuális interjúnkat! Segítünk: egy helyre gyűjtjük a heti legjobb meccseket, sztárcsapatokat és magyar érdekeltségű mérkőzéseket. Állandó kritikusunk Fáy Miklós írását se hagyja ki!

Lilla Magazin
Nőknek, nőkről őszintén, kedvesen, praktikusan, tabuk nélkül. Láthatatlan barátnőként kopogtatunk kéthetente a hölgyek ajtaján. A Kisalföld 24 oldalas női magazinja, a Lilla igyekszik az élet minden területén hasznos tanácsokkal és tippekkel ellátni az olvasókat: legyen az gyereknevelés, divat, életmód, spórolás, szépségápolás. Nem szégyellősködünk: nőgyógyász és szexuálpszichológus várja a kérdéseket, melyekre pontos, érthető válaszokat adnak. Mint minden női magazinban, nálunk is olvashatnak sztárinterjúkat, főzhetnek receptjeinkből, párkapcsolati horoszkópunkból pedig megtudhatják, mit jósolnak a csillagok. Ehhez természetesen a legjobbakat hívtuk kollégáknak: neves szakemberek, dietetikusok, orvosok, kozmetikusok, stylistok segítik munkánkat. Olvasóink kérésére folytatjuk az Átváltoztatjuk rovatot, ahol egy-egy szerencsés hölgyet a „szépítő csapatunkra” bízunk és megmutatjuk, hogyan tudják magukból a maximumot kihozni.

« Vissza a nyomtatott lap oldalra