Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Lilla > Együtt vásárolnak a stylisttal

Együtt vásárolnak a stylisttal

A kereskedelmi televíziók reggeli magazinműsorainak, a Mokkának és a Reggelinek a műsorvezetőit kérdeztük arról, mit viselnek szívesen a képernyőn, és mi lesz később azzal a ruhával, amit ők már felvettek. Azurák Csaba soha nem köt nyakkendőt, Peller Mariann pedig nem szereti a szoknyát.

Kancsár Tímea - 2009.09.17. 17:19
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

– Hétköznapokon farmeres, pólós és inges srác vagyok. A képernyőn is ezeket a ruhadarabokat hordom zakóval párosítva. Nyakkendőt szinte soha nem kötök, ugyanis az hírműsoros – szigorú és tárgyilagos –, nem illik a reggeli magazinműsorhoz, a Mokkához és a vasárnap esti Naplóhoz sem – osztotta meg velünk ízlésvilágát Azurák Csaba, a TV 2 szerkesztő-műsorvezetője. – Azért kell a nagyon elegáns és a kicsit sportosabb öltözék között megtalálni az egyensúlyt, mert a kétórás műsorban sokféle vendéggel beszélgetünk: megesik, reggel egy miniszternek tesszük fel a kérdéseinket, a műsor végén pedig már lecsót kevergetünk egy vidéki fesztiválon. Persze a politikusabb műsorokban öltönyt húzok, az sem áll távol tőlem – folytatta a tévés, akinek vétójoga is van a reggeli öltözékekkel kapcsolatban. Elárulta: a stylist tett már kísérletet arra, hogy túl színes inget adjon rá. – Megfúrtam a tervet, fontos, hogy a műsorvezető ne csak jól nézzen ki a képernyőn, hanem kényelmes is legyen az öltözéke. Egyébként én mindig elégedett vagyok azzal, amit a kollégák nekem választanak. A legtöbbször pedig én is elmegyek velük vásárolni, olyankor több ruhadarabot is elhozunk egyszerre – mesélte.

Azurák Csaba szerint a nagyon elegáns és a kicsit sportosabb öltözék között kell megtalálni az egyensúlyt.
Azurák Csaba szerint a nagyon elegáns és a kicsit sportosabb öltözék között kell megtalálni az egyensúlyt.

A Mokka férfi műsorvezetőit női műsorvezető társaikhoz, Liptay Claudiához és Demcsák Zsuzsához öltöztetik. A női toalettet és színvilágot nehezebb átvariálni, mint a férfiak viseletét.

Peller Mariann nem szereti a szoknyát, de ezt már nem is nagyon bánják a műsorkészítők.
Peller Mariann nem szereti a szoknyát, de ezt már nem is nagyon bánják a műsorkészítők.

Peller Mariann, az RTL Klub egyik legfiatalabb műsorvezetője egy kis nehézséget okozott a Reggeli műsor előző szponzorának: a csinos szőke tévés ugyanis nem szereti a szoknyát, a kollekcióban viszont sok volt a ruhadarabból. A kamera előtt feszeng benne. – Együtt megyünk a stylisttal vásárolni, annak a szponzornak az üzletébe, amely támogatja a műsort. Próbálnak a kedvemben járni és több nadrágot beiktatni a ruhatáramba – mondta Mariann, aki elárulta: ő magát sokkal kritikusabb szemmel vizsgálja, ezért persze előfordul, hogy egy-egy ruhadarab kapcsán ellenkező a véleménye az öltöztetőjével. – Nem elég szálkásan izmos a karom, nem szeretem az ujjatlan felsőket. Egymáshoz idomultunk a kollégákkal, és most már tudják, hogy nekem mindig szükségem van valami hosszú ujjúra is – fogalmazott Mariann.

Azt is elmondta: a cipő és az öv általában a sajátja, és az is előfordul, hogy azt kéri, a saját ékszereit használhassa. Arra is volt példa, hogy annyira megtetszett neki egy-egy ruhadarab, hogy kedvezményesen megvásárolta, vagy nekiadták ajándékba.


Fő a harmónia

– Mindig egymáshoz öltöztetem a két műsorvezetőt. Igyekszem minimum három színnel dolgozni, ebből egy mindkettőjük ruhájában visszaköszön. Politikamentes, színes műsor a Reggeli, a ruháknak is ezzel kell harmonizálniuk. A műsorvezető, a műsor és a szponzor igényeit is figyelembe vesszük egy-egy szett kialakításánál – magyarázta Frank Patrícia, az RTL Klub stylistja. Nyolc éve dolgozik a kereskedelmi csatornának, Stohl András és Csonka András ízlésvilágát például már nagyon ismeri, velük már nem kell együtt vásárolnia. Elárulta: Peller Mariann még új a műsorban, ő még formálható, most még együtt fedezhetnek fel új dolgokat. Minden reggel felcímkézve várják a ruhák a műsorvezetőket, és miután kitisztították, visszakerülnek az üzletbe. A Mokka vezető stylistja, Cserjés Csaba elmondta, minden műsorvezetőnek saját alapruhatára van, amelyet az évszakonként változó kollekciókkal színesítenek, frissítenek heti rendszerességgel. Megállapodástól függően használat után vagy visszaszállítják a támogatónak, vagy bizonyos barterértékig a műsorvezető tartós használatába kerül. 
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!


Moderálásra küldöm 2. macskaszem 2009.09.19. 15:11

1. De viszont jól megélnek belőle!

Moderálásra küldöm 1. tricse 2009.09.19. 00:43

A világ egyik legfeleslegesebb szakmái a divattervező,a modell,a stylist! Sznobok pénzkidobása!Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...