Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Szerelemgarázs

A csókolózás miatt autójukkal félreeső helyre húzódó fiatalokat Olaszországban gyakran megtámadták. Ezért kultúrált, biztonságos gépkocsibeállókat nyitottak az intim együttlétekhez a szerelmeseknek, akiknek nem telik motelszobára.
„A szerelemgarázs nevet adta a közvélemény annak az új szolgáltatásnak, amely még az ellenzői szerint is nagy sikerre számíthat az észak-olaszországi Cremona megyében. Egy élelmes vállalkozónak elsősorban a kispénzű, többségében a szülőkkel élő fiatalok adták az ötletet, akiknek nem telik szállodára vagy motelre, ha párjukkal kettesben szeretnének tölteni néhány órát, ezért az intim együttléteket gyakran kihalt, félreeső helyeken, erdő szélén az autóban bonyolítják. Előfordult, hogy a gépkocsival félrehúzódott párra heccből ráijesztettek, de arra is akadt példa, hogy megfenyegették, értékeik átadására kényszerítették őket – erről a sajtó is többször is beszámolt.
Marco Donarini csaknem egyéves utánajárás után megszerezte a szükséges engedélyeket és szilveszterkor megnyitotta különleges parkolóját.

A Bagnolo Cremasco-i Luna Parkingban harmincnyolc gépkocsibeállót alakított ki, négy furgon fogadására is alkalmas. Egy elektromosan nyitható-zárható ponyva takarja el az autókat, de felül nincs tető, így a motor járatható, ha fűteni vagy hűteni kell éppen a kocsit. Kívülről négy méteres sövény takarja el az intézményt, ahol mosdók, illemhelyek, étel- és italautomaták is vannak.

A háromórás belépő tíz euróba (mintegy kétezer-ötszáz forint) kerül, minden következő óráért három eurót kell fizetni a tulajdonos szerint kultúrált és biztonságos parkolásért. A tiltakozók a prostitúciótól tartanak, ám a szerelemgarázs atyja szerint az ott dolgozó gondnok – adott esetben a bűnüldöző szervekkel együttműködve – ügyel arra, hogy a boxokba ők ne hajtsanak be." – írta Olaszországból olvasónk, Anikó.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Virtuális óriásrendelő


Tovább olvasom