Kisalföld logö

2017. 02. 21. kedd - Eleonóra 2°C | 8°C Még több cikk.

Londonban dolgozóktól kérdezhetnek!

Szerencsét próbáltak Londonban cikkünk "hőseitől" londoni tapasztalataikról kérdezhetnek most.
Niki és Ádám
Külföldi olvasóink jelentik rovatunkban eddig újságírói kérdések alapján számoltak be a világ különböző tájain élő magyarok – főként megyénkbeliek – kinti tapasztalataikról. Most olvasóinknak is biztosítjuk a lehetőséget: kérdezzenek a rovat „tudósítóitól".

Szerencsét próbáltak Londonban címmel az új év első napjai ban megjelent írásunkban két győri húszéves, Mednyánszky Ádám és Grósz Nikoletta nyilatkozott arról, hogyan telt első évük Nagy-Britanniában. Ám mint kiderült, olvasóink jóval több mindenre kíváncsiak a londoni élet, munkavállalás kapcsán. Ádám és Niki legutóbbi levelükben ezt írták: „Amióta megjelent a cikk, égnek a vonalak.  Rettentő nagy lett az érdeklődés. Édesapám mondta, hogy egyik ismerőse a gyárban, ahol dolgozik, a munkatársaival ezt a cikket tanulmányozta, tárgyalta ki."

Internetes telefonon, csevegőfórumon és szüleik számán is többen keresték riportalanyainkat. Az élénk érdeklődést tanúsítja az is, hogy a Kisalföld honlapján két nap alatt ötszázan kattintottak rá a róluk szóló cikkre.

Ezért a fiatalok felajánlották: igyekeznek válaszolni a lapunkon keresztül nekik feltett kérdésekre londoni tapasztalataikról. Juttassák el címünkre (Kisalföld szerkesztősége, 9021 Győr, Újlak utca 4/A) vagy a rimanyi.zita@kisalfold.hu e-mail címre, mire kíváncsiak. A borítékon vagy az elektronikus levél tárgyaként jelöljék, hogy a Külföldi olvasóink jelentik rovatba címezték írásukat.

A rovat logója mellett tavaly huszonkét témában összeállítás és huszonkét rövidhír jelent meg külföldön élő magyarok beszámolói alapján. Ezek mind elolvashatók a Kisalföld internetes honlapján, a www.kulfoldrol.kisalfold.hu címen.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szerencsét próbáltak Londonban

Két győri fiatal szerencsét próbált az unió szigetországában. Egy éve élnek együtt Angliában. Tovább olvasom