Kisalföld logö

2016. 12. 03. szombat - Ferenc, Olívia -3°C | 4°C

Külföldre vándorló orvosok

„A külföldre kivándorolni óhajtó orvosokhoz akarok hozzászólni. Én nem vagyok orvos, de azt tudom, hogy nagyon sok biztosítást kell fizetni az orvosoknak, mert ha tévednek – ami itt megtörtént, hogy a jobb láb helyett a bal lábat vágta le az orvos – a bepereltet milliókra büntetik. A „rengeteg" biztosítást csak úgy tudja fizetni, hogy túlórázni kell. (...) Emiatt még könnyebben megtörténhet a tévedés.


A kivándorolt magyar orvos könnyen tévedhet és még a gatyáját is elveszítheti és dutyiba is bezárják. Ezért, gondolja meg minden orvos, aki kivándorolni akar, hogy milyen meglepetés vár rá." H. Ferenc A témával kapcsolatos észrevételeit elküldheti a rimanyi.zita@kisalfold.hu címre.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Borravaló: A kiszolgálás ára a nagyvilágban

A kormány száz lépés programja kapcsán került a napokban napirendre a borravaló megadóztatása. Ha a parlament is jóváhagyja, a vendéglátósok szervizdíjat vezethetnek be, az önként bevallott borravaló után 15 százalék nyugdíjjárulékot kell fizetni. E téren világszerte eltérő a gyakorlat. Tapasztalataikról külföldön élő magyar olvasóink számoltak be, akik közül többeknek szakmába vágott a kérdés. Tovább olvasom