Kisalföld logö

2017. 01. 21. szombat - Ágnes -9°C | 1°C Még több cikk.

Külföldre vándorló orvosok

„A külföldre kivándorolni óhajtó orvosokhoz akarok hozzászólni. Én nem vagyok orvos, de azt tudom, hogy nagyon sok biztosítást kell fizetni az orvosoknak, mert ha tévednek – ami itt megtörtént, hogy a jobb láb helyett a bal lábat vágta le az orvos – a bepereltet milliókra büntetik. A „rengeteg" biztosítást csak úgy tudja fizetni, hogy túlórázni kell. (...) Emiatt még könnyebben megtörténhet a tévedés.


A kivándorolt magyar orvos könnyen tévedhet és még a gatyáját is elveszítheti és dutyiba is bezárják. Ezért, gondolja meg minden orvos, aki kivándorolni akar, hogy milyen meglepetés vár rá." H. Ferenc A témával kapcsolatos észrevételeit elküldheti a rimanyi.zita@kisalfold.hu címre.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Borravaló: A kiszolgálás ára a nagyvilágban

A kormány száz lépés programja kapcsán került a napokban napirendre a borravaló megadóztatása. Ha a parlament is jóváhagyja, a vendéglátósok szervizdíjat vezethetnek be, az önként bevallott borravaló után 15 százalék nyugdíjjárulékot kell fizetni. E téren világszerte eltérő a gyakorlat. Tapasztalataikról külföldön élő magyar olvasóink számoltak be, akik közül többeknek szakmába vágott a kérdés. Tovább olvasom