Kisalföld logö

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 25°C Még több cikk.

Hawai pólóüzlet

Közvetlen a cunami után jártak Hawain olvasóink, rövid beszámoló a „sok hűhó semmiért” jelenségről.
„Pár napja érkeztünk haza a tengeri utazásról. A cunami nem érintett bennünket, de az utasok között találkoztunk olyanokkal, akik emiatt féltek. Aki a riasztás idején is Hawain voltak, azok jobban aggódtak, de szerintük is ezen a részen nagyon gyengének mutatkozott a cunami hatása – szerencsére." – írta olvasónk, Bandi Kaliforniából. Szerinte leginkább a tenger visszahúzódásából látszott meg a hatása: néhány magányos kis hajó az iszapban ragadt, amíg a fél méteres hullám újra megjelent.


Hawaiban a végeredmény sok ott élő szavai szerint: „sok hűhó semmiért". Viszont jó üzleti ötletet adott néhány élelmes vállalkozónak, mivel már egy nappal a riasztások után megjelentek az árusoknál az új pólók „Átéltem a cinamit" felirattal. Jó biznisznek látszott, sokan viselték.


„A szabink egyébként jól sikerült, igaz, a tenger háborgott pár napig, de minket nem bántott. Az időjárás Hawain átlagosan mindig jó, nappal 25-28 Celsius-fok körüli. Jelenleg kevesebb a csapadék, mint általában, így mi eső nélkül megúsztuk. Csak példaként: Hilo szigetén jártunk az esőőserdőben, ahol az évi átlagos csapadék több mint 450 inch, azaz 1143 cm – ezt elképzelni is nehéz."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Márciusi hó

Szakad a hó Parmában! Tovább olvasom