Kisalföld logö

2018. 07. 23. hétfő - Lenke 18°C | 27°C Még több cikk.

Újabb külföldi katonák haltak meg Afganisztánban

A két román NATO-katonán kívül még három külföldi katona halt meg pénteken Afganisztánban, mindhárman pokolgépes támadásban az ország déli, illetve keleti részén - közölte szombaton a NATO.

Haláluk körülményeiről semmi egyebet nem közöltek, és azt sem, hogy milyen nemzetiségűek voltak. Velük együtt az év eleje óta 552 külföldi katona vesztette életét az országban az icasualties.org című honlap szerint.

A két román katonával kapcsolatban a NATO még pénteken közölte, hogy Zábul tartományban érte őket pokolgépes támadás. Egy szintén román társuk megsebesült, de állapota stabil. Afganisztánban jelenleg 1663 román katona teljesít szolgálatot, közülük 1655-en a NATO vezette nemzetközi biztonsági erők (ISAF) kötelékében. Eddig 17 román katona halt meg az országban.

Olvasóink írták

 • 10. janika 2010. október 04. 19:35
  „Egyszerűen (szabo1936) katonának az áll manapság, aki kész parancsra legyilkolni bár kit akire rá uszítják!”
 • 9. szabo1936 2010. október 04. 17:56
  „vonLichthofen
  Nem tudom ezt magyarul jol leirni igy irom angolul:
  In order to overcome fear during war,people tend to realy upon violence,which in turn degrades their morals and manifest itself as an outbreak of brutality.Violence and brutality as exemplified by war are probably the most negative manifestations of a human being´s desire to live.
  Udv Szabo”
 • 8. SC 2010. október 04. 11:21
  „3. hozzászólás meir
  Téged a gyűlölet éltet öreg,én nem tudnék így élni...Érdekes,amíg itt éltél,semmi bajod nem volt a Palesztin néppel.Beléd oltották a gyűlöletet,csoda hogy még nem marta szét a szíved...
  És igaza van vonLichthofen-nek,vége lesz egyszer a jó világnak,és felétek lovagolnak az Apokalipszis sötét lovasai...És az evilági fegyverek kevesek lesznek ellenük...”
 • 7. janika 2010. október 04. 07:27
  „Képzeljétek lehet, hogy nemsokára olvashatjuk azokat a híreket is, amikor a NATO katonákat perelik az Afgán lányok gyerektartásért!Persze az is lehet,hogy különböző országokban már nem csak "Kínai negyed" hanem Afgán negyed is lesz.”
 • 6. muskátli 2010. október 02. 19:51
  „nem jobb az a szentföld egyik földnél sem, csak az agyukra ment a hiszek, hiszek,..... hiszek a bekötött fejü istenben”
 • 5. vonLichthofen 2010. október 02. 18:11
  „meir aus Cfed,
  így igaz majd lesz adva a rohadékoknak - előbb vagy utóbb rájuk jár a rúd - sokkal kegyetlenebbül mint eddig bármikor a történelemben. Kár, hogy te azt már nem éred meg.

  meir, Cfed-ben már kiment a Shabbót?”
 • 4. vonLichthofen 2010. október 02. 18:08
  „muskátli,
  na ez aztán egy valóban a tényeken alapuló elemzés volt. Micsoda éleslátás!

  Más hír.
  Azx USAban megkezdődött azoknak az Amerikai katonáknak a pere, akik Afganisztánban egy gyilkolásra szakosodott csoportott gründoltak.
  Találomra törtek be házakba éjszkánként, kiparancsolták a családfőt, odaállították a fal elé, a katonák elballagtak a sarok mögé és odahajítottak egy kibiztosított kézigránátot az áldozat lábához. A gránát ízekre szaggatta az embert. A katonák meg pózoltak a fényképezéshez a cafatokra szakadt holttest mellett. Összegyüjtötték a leszkadt vagy levágott ujjakat, füleket és mint vadásztrófeát tartották maguknál.
  Aztán otthagyták a tetemet a halálra rémült családnak /feleség, gyermekek, nagyszülők/, hogy takarítanák már el.

  Ezt termeli ki az olajprofitért való harc, a nemzetek leigázása, az országuk megszállása.”
 • 3. meir 2010. október 02. 18:00
  „2-es/Muskatli!!
  a Szentfoldrol ha szabadna a Szentfoldrol eloszor!!!
  aztan..............adunk a rohadekoknak!!!”
 • 2. muskátli 2010. október 02. 16:50
  „minek mentek oda? én az összes külföldi egységet kivonnám a "szent földröl és környékéröl" aztán nyúzzák egymást a hülye hivök, csak más nemzetekben ne tegyenek kárt. az egész afg, pakiszt, irak irán egy kupac szar a nagy hivös mindenükkel. annyira hisznek hogy mást nem tudnak csak gyilkolni.”
 • 1. janika 2010. október 02. 11:45
  „No ezek a várható hírek ott, ahol fegyverekkel akarnak "békét teremteni"!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Súlyos vonatbaleset Indonéziában, több tucat halott

Súlyos vonatbaleset történt szombatra virradóra Indonézia középső részén, a szerencsétlenségben… Tovább olvasom