Kisalföld logö

2018. 08. 15. szerda - Mária 19°C | 28°C Még több cikk.

Úgy tűnik, Natascha Kampusch nem az egyetlen áldozat

Ausztria - Az osztrák igazságügyi miniszter pénteken bejelentette, hogy megnyitják az elrabolt Natascha Kampusch aktáját, és újra kezdik a vizsgálatot. Bár nem mondta ki egyenesen, Maria Berger miniszter utal rá, hogy a lány nem az egyetlen áldozata volt elrablójának, és a férfi sem egyedül követte el a bűntényt vagy bűntényeket.
2006.augusztusában került elő Natascha Kampusch, aki iskolába menet tűnt el 1998-ban. Az akkor 10 éves kislányt Ausztriában és Magyarországon is keresték. Mint kiderült: eltünése egy kelet-ausztriai ház pincéjében élt, ahol egy férfi tartotta fogva.

Natascha Kampusch
Natascha Kampusch

Natasha Kampusch 1998. március 2-án iskolába indult, de nem érkezett meg. Egy gyerek szemtanú látta, amint egy kisbusszal elrabolták. A rendőrség hajtóvadászatot indított, még Magyarországon is nyomoztak jutána, de hiába. Natascha 8 évnyi fogság után megszökött fogvatartója házából, amikor a férfi nem figyelt oda. A lány elrablója öngyilkos lett ezután, egy vonat alá ugrott Bécs Leopoldstadt városrészében.

Olvasóink írták

  • 1. hunenkonig 2008. október 26. 14:02
    „Igy lesznek a hipotézisekböl tézisek, mégpedig úgy, hogy egy újságíró a Kisalföldtöl a hiányos német tudásával cikkeket fordít.
    Maria Berger csupán vizsgálatot indítványozott, és nem " utalt rá"
    Na ja "aki nem tud arabusul, olvasója annak búsul"”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Százhúsz ember halt meg kolera miatt Zimbabwéban

Zimbabwe - Már 120 halálos áldozata van a Zimbabwéban kitört kolerajárványnak - jelentette egy helyi… Tovább olvasom