Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Tragikus szánkózás Salzburg mellett

Tragikus véget ért egy hegyvidéki kirándulás vasárnap Ausztriában az ország nyugati részén, Salzburg mellett. Két holland család gyerekei a Lichtenstein-szurdok közelében szánkóztak, de kicsúsztak a pályáról, és belerohantak a szakadék szélén lévő bokros-fás részbe.
A segítségükre siető két apa közül az egyik még ki tudta menteni a fiát, a másik apa viszont megcsúszott és lányával együtt belezuhant a 90 méter mély szurdokba, ahol azonnal szörnyethaltak.

A két holland gyerek a szurdok feletti dombos részen szánkózott. A hároméves kislány és az ötéves kisfiú minden alkalommal meg tudott állni a pálya széle előtt, az utolsó alkalommal azonban annyira begyorsultak, hogy átrepültek a domb alatt lévő út felett és az ott várakozó szüleik szeme láttára megindultak a szurdok felé. Nem zuhantak le azonnal, mert az utat szegélyező fás-bokros részen fennakadtak.

A két apa azonnal odarohant, a kisfiút édesapja még vissza tudta rántani, a kislány segítségére indult 36 éves apa azonban már hiába kapott lánya után. A kétségbeesett mozdulattól ráadásul elvesztette egyensúlyát és kislány után zuhant a 90 méteres szurdokba. A tragédiát végignéző családtagokat pszichológusoknak kellett ellátniuk a történtek után.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem kérdéses az üzbég elnök újabb győzelme

Szinte biztosra vehető, hogy az országot immár 16 éve vezető Iszlam Karimov nyerte a vasárnapi… Tovább olvasom