Kisalföld logö

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -3°C | 3°C Még több cikk.

Teljesen biztos, hogy bin Ladent ölték meg

A DNS-tesztek és a holttesten végzett más vizsgálatok alapján teljesen biztos, hogy Oszama bin Ladent, az al-Kaida nemzetközi terrorhálózat vezetőjét ölték meg amerikai kommandósok a pakisztáni Abbotábád városban helyi idő szerint hétfő hajnalban.

Egy névtelenül nyilatkozó magas rangú amerikai hírszerzési vezető szombaton elmondta, hogy a személyazonosság megállapításának hibalehetősége 1 a 11.800 billióhoz. Az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) szakértői összehasonlították a bin Ladenről életében és holtában készített fényképfelvételeket, valamint DNS-mintáját összevetették "egy teljes profillal, amelyet nagy és kiterjedt családjára alapozva készítettek".

Az elemzés alapján a DNS-minta minden kétséget kizáróan Oszama bin Ladené, a tévedés lehetősége "megközelítőleg egy a tizenegyezer-nyolcszáz billióhoz" - mondta az illetékes. Ezer billió tíz tizenötödik hatványának felel meg. Az illetékes beszélt arról is, hogy bin Laden mindvégig "az al-Kaida aktív főnöke" volt, és folyamatosan adott stratégiai, műveleti és taktikai utasításokat abbotábádi rezidenciájáról. Bemutatott az újságíróknak öt videoklipet, amelyek az épületben készültek bin Ladenről, nagy részükön az al-Kaida-vezér láthatóan próbál, gyakorol valamilyen videoüzenetre, amelyet azután feltehetően a híveinek küldenek szét.

Olvasóink írták

 • 17. annobon 2011. május 09. 08:36
  „Erre mondják, hogy csak a halál biztos...”
 • 16. reszegenisjozan 2011. május 09. 07:07
  „Bin Laden alias MÉDIA. Aki nem érti, tudatlan boldog.”
 • 15. drKotász 2011. május 08. 23:17
  „4. Lone_wolf..
  Akkor minek kürtölték világgá? Te nagyon okos.”
 • 14. vonLichthofen 2011. május 08. 22:43
  „3mir, látom odatetted a mosoly jelet, de azért tegyem én hozzá....azt az ujságokban olvastuk, a Tvben hallottuk, hogy az al Quaida és a Tálibok elismerték. Ezt NEM az AQ-tól vagy a Táliboktól hallottuk. Mindeg vedd az ilyen hireket egy csipetnyi sóval - ahogy az orosz mondaná.”
 • 13. Dirac 2011. május 08. 21:46
  „12. háté 2011.05.08. 20:38

  Ebben az a szörnyű, hogy éppen ámeriká a legnagyobb szófosója az antiszemitizmus (cionista nyomásnak "hála" ez a fogalom már egybeforrt a zsidógyűlölettel) elleni harcnak. Ilyenkor természetesen szó sincs előítéletről, elnyomásról, Obama is megmondta az agy-mosott (elemér-féléknek) társadalomnak, hogy az "Al-Kaida elleni harc nem az iszlám elleni háború", persze mindezt bekajálják azok, akik képtelenek tovább gondolkozni ezen a mondaton, illetve elég vakok, ahhoz, hogy lássák mit művel amerika az arab világban (megszállás, terror, gyűlölettel teli vérengzések), vadállatok.”
 • 12. háté 2011. május 08. 20:38
  „A demokrácia a békesség jegyében! - ahogy a gaz élőlényeknél működik.

  Leszállították az imámokat
  2011. május 8. 20:10
  MNO - BL
  Leszállítottak egy amerikai belföldi repülőjáratról két memphisi imámot, akik éppen egy, a muszlimokkal szembeni előítéletekről tartott észak-karolinai konferenciára tartottak - jelentette vasárnap a CNN.
  A két muszlim papot a már a felszállópályára kigördült és onnan visszafordult gép fedélzetéről szállították le, hogy másodszor is biztonsági ellenőrzésnek vessék alá őket. Noha az újabb átvizsgálásnál sem találtak náluk semmilyen veszélyes tárgyat, a pilóta nélkülük szállt fel.

  (MTI)”
 • 11. háté 2011. május 08. 20:33
  „Azért most tele van a gatyájuk a cionistáknak, legyen is.
  Az egyik gyilkol a másik öl! - közben van a mese.
  A demokrácia mögött, a demokráciáért, ott a cionista gyilkoló gépezet,- NATO-USA kettős.
  Ezek lebombáznak mindent, leölnek bárkit a "békéért"!”
 • 10. egyharmad 2011. május 08. 17:58
  „Kiegeszites 9.-hez.

  "Bin Laden aki az o embereinek az agyat ugy megmosta,hogy azok ....."

  A Magyar bin ladent ugy hivjak: o.v.”
 • 9. szabo1936 2011. május 08. 17:43
  „Bin Laden aki az o embereinek az agyat ugy megmosta,hogy azok az eletuket felaldozva harcoltak az o utasitasara es akit sokszor lehet latni,hogy AK47 nel lovoldozni meg setalgatni az nem harcolt a sajat eleteert!Gyavan egyik 18 eves nojet hasznalta pajzsnak.Miert nem vedte meg magat?Most mar a halak ot regen megetek.A dum dum golyok vegeztek vele.Tiszteletem a kommandosoknak irigylem is oket meg sok tob sikert kivanok nekik a jovoben is lesznek meg ilyen akciok mert a letszam-leepitesnek meg nincs vege az al Quadinal!”
 • 8. tricse 2011. május 08. 17:05
  „Most megy az egyik ismeretterjesztő csatornán egy dokumentumfilm,amelyben elmondják,hogy 1994-ben elfogták a szept.11-i támadás kieszelői egyikét,a laptopjukat lefoglalták és az illető bevallott mindent a tervekről! Minderről a manilai rendőrség ezredese tájékoztatta az FBI-t! 1994-ben! No comment!”
 • 7. vonLichthofen 2011. május 08. 16:19
  „A DNA test végeredményéhez azért több idő kell mint egy két nap.

  Azért mert az al Quaida állitólag elismerte az még nem bizonyit semmit.

  Emlékezz a Szaddam husszein által állitólag birtokolt tömegpusztitó fegyverekre - azt meg éppen Bush, Colin Powell meg az az undoritó Condolezza Rice állitotta csak hogy rátegyék mocskos kezüket az Iraqi olajra.

  Miért kellett Oszama bin Ladent állitólag lemészárolni?

  Mert egy szégyen lett volna az USA számára ha 10 év után sem találták volna meg. Szégyen lett volna előállni azzal, hogy már 2003 ban halott volt.
  Hogy miért NEM akarták élve? Mert Oszama elmondhatta volna, hogy sem neki sem az al Quaida állitólagos terrorszervezetnek nincs köze 9/11hez.

  Figyeljétek meg hány ellentmondó hir jelent meg az ujságokban Oszama legyilkolásáról - mind csak azért, hogz teljes zavart és káoszt okozzanak a már amúgy is zavaros fejekben.”
 • 6. háté 2011. május 08. 13:36
  „Az ember gondolkodik és ...
  Teljesen biztos, hogy bin Ladent ölték meg, - hulla nélkül(?) erre csak a génfertőzöttek képesek.

  Az al-kaida a tálibok elismerték, - és ha a cionisták őrzik valahol, hol van egy hihető szemtanú? - talán obama bin laden?”
 • 5. egyharmad 2011. május 08. 12:55
  „en azt mondom: lehet,hogy igaz, lehet,hogy nem! Kituidja melyik lenne a jobb?

  De! hogy tiszta kepet kapjunk, azt javaslom varjuk meg meir hozzaszolasat!”
 • 4. Lone_wolf.. 2011. május 08. 12:47
  „Az amiknak elég hogy ők tudják és nem nagyon érdekli őket hogy ki mit hisz.”
 • 3. mir 2011. május 08. 12:25
  „2

  Már az al-kaida és a tálibok is elismerték nekik csak elhiszed :)”
 • 2. ggg 2011. május 08. 10:46
  „teljesen biztos, hogy hülye, aki ezt elhiszi... :D”
 • 1. háté 2011. május 08. 08:56
  „Elég gyorsan "eltüntették" a bizonyítékot! - azt mondok amit akarok.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Líbia - Súlyos harcok dúlnak Zentennél

Legalább tíz lázadó esett el, és mintegy ötven megsebesült szombaton a Tripolitól délnyugatra fekvő… Tovább olvasom