Kisalföld logö

2017. 05. 25. csütörtök - Orbán 11°C | 21°C Még több cikk.

Saját apját lőtte fejbe egy nyíllal

Christopher Krumm mielőtt megölte apját, végzett annak 42 éves barátnőjével. A 25 éves férfi ezután öngyilkos lett. Mindez a wyomingi főiskolán történt.
A saját apját lőtte fejbe egy nyíllal egy férfi a casperi főiskolán, miután leszúrta annak élettársát is - közölte vasárnap a wyomingi város rendőrsége.

A 25 éves Christopher Krumm az apját, az 56 éves James Krumm számítástechnika-oktatót és annak barátnőjét, a 42 éves Heidi Arnold matematika-tanárnőt gyilkolta meg, majd öngyilkosságot követett el. Tettének indítékát a rendőrség egyelőre nem tudta egyértelműen megállapítani.

A fiú az apját a tanteremben, a diákjai szeme láttára lőtte meg egy csigás vadászíjjal, amelyet pokrócba csomagolva csempészett be a főiskola területére. A két Krumm ezután dulakodni kezdett, majd Christopher egy késsel mindkettőjükön halálos sebet ejtett.

A rendőrség szerint James Krumm azáltal, hogy felvette a küzdelmet a fiával, valószínűleg több diák életét is megmenthette, mert alkalmat adott számukra a menekülésre. Christopher Krumm a támadás előtt apjának lakása előtt szúrta le annak élettársát, a főiskolától mintegy 3 kilométerre.

A tettes nem volt a főiskola hallgatója.

Korábban írtuk:

Kettős emberölés és öngyilkosság történt pénteken a Wyoming állambeli Casper főiskoláján.

Az elkövető egy tanteremben, előadás közben a diákok szeme láttára végzett egy férfi oktatóval és saját magával. A másik áldozat, egy "diákkorú" nő holttestére a főiskolától mintegy három kilométerre bukkantak rá.

A gyilkos a rendőrség szerint egy "hegyes fegyvert" használt. Az első jelentések arról szóltak, hogy ez nyíl lehetett, amelyet a feltételezések szerint íjból vagy számszeríjból lőhetett ki. Az újabb beszámolók nem erősítették meg, hogy ez így történt-e, avagy az elkövető szúrt a "hegyes fegyverrel".

A rendőrség a tragédia szereplőinek nevét nem hozta nyilvánosságra, mindössze annyit közölt, hogy az elkövető nem volt a főiskola diákja, de mindkét áldozatát ismerte.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A magyar cirkuszvilág képviselőit fogadta XVI. Benedek

A cirkusz világától sokat tanulhat az egyház és a társadalom is - mondta a pápa. Tovább olvasom