Kisalföld logö

2018. 09. 22. szombat - Móric 14°C | 25°C Még több cikk.

Robbanás volt egy stockholmi metróállomásnál, egy ember meghalt - fotók

Robbanás volt egy stockholmi metróállomásnál, egy ember meghalt - fotók
60 éves férfi hunyt el.
15.24 - A svéd hatóságok szerint nem terrorcselekmény történt

Robbanás történt vasárnap egy metróállomás bejáratánál Stockholm egyik külvárosában, a detonáció következtében egy ember meghalt, egy másik megsebesült. A hatóságok nem terrorcselekményként kezelik a történteket - közölte a rendőrség. Az egyik sérültet, egy hatvanas éveiben járó férfit súlyos sebesülésekkel szállították kórházba, ahol már nem tudták megmenteni az életét. A rendőrség szerint a férfi felvett a földről egy tárgyat, amely azonnal felrobbant.

A másik sebesültet, egy negyvenes éveiben járó nőt szintén kórházba vittek, ő az arcán szerzett könnyebb sérülést. A rendőrség kordonnal zárta le a Varby Gard metróállomás bejáratának környékét, és az állomást is lezárták. Az Aftonbladet és az Expressen című lapok értesülései szerint a robbanást kézigránát okozta, a rendőrség azonban egyelőre nem erősítette meg az erről szóló információkat. A Varby Gard állomás Huddingében, Stockholm egyik külvárosában van.

14.19 - Két embert szállítottak kórházba

Robbanás történt vasárnap egy metróállomás bejáratánál Stockholm egyik külvárosában, ketten megsebesültek, egyikük súlyosan - közölte a rendőrség. Az egyik sérült, aki a súlyosabb sebesüléseket elszenvedte, egy hatvanas éveiben járó férfi, akit kórházba szállítottak.

A rendőrség szerint felvett a földről egy tárgyat, ami felrobbant. A másik sebesültet, egy negyvenes éveiben járó nőt szintén kórházba vittek. Állapotáról nem közöltek részleteket - tudósított a helyi sajtó. A rendőrség kordonnal zárta le a Varby Gard metróállomás bejáratának környékét, és az állomást is lezárták.

Az Aftonbladet és az Expressen című lapok értesülései szerint a robbanást kézigránát okozta, a rendőrség azonban egyelőre nem erősítette meg az erről szóló információkat. A Varby Gard állomás Huddingében, Stockholm egyik külvárosában van.
 
Fotók: MTI

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Német kormányalakítás - elkezdődött az egyeztetés a nagykoalícióról

Elkezdődött az egyeztetés a Németországot 2013 óta kormányzó nagykoalíció megújításáról Berlinben… Tovább olvasom