Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 27°C Még több cikk.

Nem talált vevőre Carla Bruni-Sarkozy aktfotója

Nem talált vevőre egy árverésen Carla Bruni, Nicolas Sarkozy francia elnök feleségének még modellként 1993-ben készült aktfotója, miután senki sem kívánta megadni a legalacsonyabb elfogadható árat sem.

Michel Comte divatfotós felvételét a Piasa aukciósház bocsátotta kalapács alá 4000 eurós kikiáltási áron egy német gyűjtő megbízásából, és 6000 és 9000 euró közötti összeget remélt érte.

Miután a legnagyobb felkínált ár - 5800 euró - alatta volt az eladó számára elfogadható legalacsonyabb összegnek, nem került sor az üzletre.

2008 áprilisában egy másik Bruni-aktfotó a költségeket is beszámítva 91 ezer dollárért kelt el a Christie,s aukciós háznál New Yorkban.
Két hónappal a francia elnök és Carla Bruni házassága után a fotó a szokásosnál nagyob érdeklődést váltott ki mind a médiában, mind a műgyűjtők körében.

A most eladásra kínált fekete-fehér felvételen Carla Bruni ruhátlanul áll, szemérmét kezével eltakarva, tartása Georges Seurat XIX. századi francia festő 1888-ban készült Modellek című képe egyik nőalakjára emlékeztet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Óriási fémosztrigákkal nyernek energiát a hullámokból

Óriási fémosztrigák segítségével a tengeri hullámok mozgási energiáját használva termelnek… Tovább olvasom