Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

2015. 08. 30. vasárnap - Rózsa

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Külföldi hírek > ˝Mindent megteszünk, hogy végezzünk vele!˝ - Harry hercegre vadásznak a tálibok

˝Mindent megteszünk, hogy végezzünk vele!˝ - Harry hercegre vadásznak a tálibok

Meg akarják ölni a tálibok Harry brit herceget, aki helikopterpilótaként második kiküldetésére tért vissza Afganisztánba a brit hadsereggel.

mti - 2012.09.10. 11:13
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Meg akarják ölni a tálibok Harry brit herceget, aki helikopterpilótaként második kiküldetésére tért vissza Afganisztánba a brit hadsereggel.

"Mindent meg fogunk tenni, hogy végezzünk Harry herceggel és a brit hadsereg más, Hilmend tartományban állomásozó tagjaival. Nem túszul ejteni, hanem megölni akarjuk a herceget" - közölte az AFP francia hírügynökséggel Zabihullah Mudzsahid, a tálibok egyik szóvivője.

Hilmend tartomány az afganisztáni felkelők egyik fő erősségének számít. Mudzsahid azt is elmondta, a tálibok már egy tervet is kidolgoztak a brit trón öröklési sorában harmadik helyen álló Harry herceg megölésére.

A 27 éves herceg, akit a hadseregben Wales kapitány kódnéven ismernek, a múlt héten érkezett meg a dél-afganisztáni tartományban található Camp Bastionba, ahol négy hónapon keresztül teljesít majd szolgálatot egy Apache típusú helikopter pilótájaként. A korábbi, 2007 decemberi kiküldetését a brit hadsereg biztonsági okokból gondosan titokban tartotta s csak a misszió végén hozta nyilvánosságra. Nagy-Britannia körülbelül 9500 katonát állomásoztat Afganisztánban, ez a NATO vezette biztonsági erők (ISAF) második legnagyobb kontingense az amerikai után.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...