Kisalföld logö

2017. 11. 18. szombat - Jenő 3°C | 8°C Még több cikk.

Merkel újsághirdetésben dicséri kormánya politikáját

Szokatlan lépésként újsághirdetésben domborította ki szerdán kormányának sikereit a német kancellár, egyben stabil életkörülményeket ígérve az ország lakosságának.

Az összes nagy országos és számos regionális napilapban közzétett hirdetésben Angela Merkel köszönetet mondott a németeknek azért, hogy Németország minden más országnál gyorsabban és sikeresebben lábalt ki a gazdasági válságból. Ehhez a kormány is hozzájárult, például a rövidített munkaidős foglakoztatást lehetővé tevő törvénnyel, amely százezreket óvott meg az elbocsátástól a válság hónapjaiban - hangoztatja a kancellár, akinek fényképe és aláírása is része a hirdetésnek.

Ígéretet tett arra, hogy kormánya ezután is szigorú pénzügyi politikát folytat majd, de például nem fogja lefaragni az oktatásra és az egészségügyre fordított kiadásokat. A kabinet hosszú távra szóló energiakoncepciójának pedig az a célja, hogy az ellátás megbízható, környezetbarát és megfizethető legyen.

A kormány tájékoztatási hivatala szerint a sajtóhadjárat - amely az internetre is kiterjed - november 24-éig tart, és mintegy 2,8 millió euróba kerül.

Olvasóink írták

  • 2. szocdem 2010. november 19. 12:03
    „Merkelnek domborítania is kell: a szocdemek már több mint 60%-os népszerűségnek örvendenek, és minden tartományban veszít a Merkel féle párt elenük.
    Jön az új német szocdem kormány, az új fellendülés korszaka.
    Merkel bármit is tesz, neki is, meg a barátainak is mennie kell, a neolibsi politika megbukott! (legalábis attól még a németek tudják, hogy a Magyarok nem ...)”
  • 1. janika 2010. november 18. 17:21
    „Úgy tudom, hogy az öndicséret nem épen illatos.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Esti mesék Erdélyben az interneten

Naponta frissülő estimesehangtárat indított az Erdély FM és a Transindex. Tovább olvasom