Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 13°C | 25°C Még több cikk.

Megtalálták a Costa Concordia utolsó áldozatát

A holttest a hajó egyik pincéréé, akit a szerencsétlenség óta az eltűntek között tartották számon. Ő volt az utolsó, akinek eddig nem sikerült megtalálni a tetemét.
Holttestet találtak hétfőn a tavalyelőtt elsüllyedt Costa Concordia tengerjáró roncsának egyik kabinjában a hajótest darabokra szedése közben - közölték a genovai hatóságok.

A holttest nagy valószínűséggel a hajó egyik pincéréé, az indiai állampolgárságú Russel Rebellóé. Rebellót a hajószerencsétlenség óta az eltűntek között tartották számon. A baleset 32 halálos áldozata közül ő volt az utolsó, akinek eddig nem sikerült megtalálni a tetemét.

A genovai kikötői kapitányság jelentette be, hogy emberi maradványokat találtak a Costa Concordia nyolcas számú fedélzetének egyik kabinjában. A holttestet eddig a rá borult bútorok rejtették el.

A 2012. január 13-án zátonyra futott tengerjárót júliusban vontatták a toszkán Giglio szigetének partjaitól a genovai kikötőbe, ahol az óriás hajóroncsot szétszedik és minden lehetséges részét újrahasznosítják.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ukrajna nemkívánatos személyeknek nyilvánítja a külföldi megfigyelőket

Az ukrán titkosszolgálat (SZBU) nemkívánatos személynek nyilvánít minden olyan külföldi… Tovább olvasom