Kisalföld logö

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 1°C | 12°C Még több cikk.

Magyar-szlovák - Fico: a sajtó a hibás

Fico: "Sehol sem láttam annyi újságírót, akik saját országukat piszkítják, mint Szlovákiában."

Robert Fico szerint a sajtó nagymértékben felelős azért, milyen állapotban van ma a szlovák-magyar viszony. Ugyanakkor ismételten Budapestet tette felelőssé a révkomáromi szoboravatás következtében kialakult szlovák-magyar diplomáciai incidensért.

"Kapcsolják be Magyarországon a televíziót, a rádiót, vagy nyissák ki az újságokat. Függetlenül attól, hogy liberális, konzervatív, baloldali lapot vagy bulvárt olvasnak, mindegyik ugyanazt mondja: Szlovákia ellen, Szlovákia ellen, Szlovákia ellen, még ha az elnöküket nem is nagyon kedvelik. Nyissák ki a szlovák lapokat. Az sírni való. Én sehol sem láttam annyi újságírót, akik saját országukat piszkítják, mint Szlovákiában. Ez egyszerűen nem normális" - jelentette ki a szlovák kormányfő abban az interjúban, amelyet a SITA hírügynökség közölt kedden.

Olvasóink írták

 • 7. 13.István 2009. szeptember 02. 10:51
  „Mióta is önálló Állam SZLOVÁKIA ? az én olvasatom szerint van olyan ország ,ahol a saját országát is meri kritizálni a sajtó ! Ficó szerint!??
  Ha igaz akkor ott igazi, megvehetetlen nem fölbérelt mindenkor a valót megírni nem szégyellő újságírók
  vannak! Gratula ! Kérdezném miért nem kedveik Magyarországon a KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK urat?, és vajon kik nem kedvelik. megkell csak nézni az arcát mikor milyen arcvonásai vannak! Aki lát és tud olvasni a tekintetből az sokmindent ért pártállason kívül is!! Azt tudni kell hogyan történt a megválasztása, egyetlen jó ponja az SZDSZ -nek!, meg Szolvákiában majd választások lesznek,és mindíg kijátszák a magyar kártyát !”
 • 6. janika 2009. szeptember 01. 20:24
  „Szerintem, ha kézen fogná a Libajnainkat és elmennének egy lakatlan szigetre senki sem foglalkozna velük! Újságíró meg főleg nem! Legfejtebb megélhetési sajtó munkatársak , ha megparancsolják neki e bandatagok!”
 • 5. premo 2009. szeptember 01. 17:22
  „#4. kedves Zoló03, gratulálok! hűdenyagyonmegmondtad! a magyar szlovák viszony hasonlít az ovi homokozójában osztozkodó hátulgombolós gyerekek viselkedésére. sajnos! és ezt szerinted még mélyítsük el! gyerekes! meggondolatlan, ősprimitív! vissza a kőkörszakba! tényleg csak gratulálni tudok ehhez!”
 • 4. Zoló03 2009. szeptember 01. 13:24
  „Az a legnagyobb baj, hogy a legtöbb magyar politikus és felső vezető nem mer lépni a szlovákokkal szemben. Igen egyszerű lenne a megoldás, de lehet, hogy egy darabig mi húznánk a rövidebbet (1-2 terméket drágábban kellene megvásárolni) de szerintem megérné. A megoldás: Állatorvosokat az összes Szlovákia felöl érkező utakra és ellenőrizni a kamionokat(A magyar boltokban már bizonyították, hogy értenek hozzá.), olyant nem találnának, amit valamilyen ürüggyel ne lehetne visszafordítani pl. a húst, amit, szállít nem megfelelő hőmérsékletre van lehűtve. Rájönnének a szlovák vezetők, hogy nagyon is rá vannak szorulva a magyarokra.”
 • 3. laca123 2009. szeptember 01. 12:54
  „majd egyszer csak rájön <moderálva durva>”
 • 2. AstarothZ 2009. szeptember 01. 12:16
  „... hát, ha ettől sem esik le annak a majomnak...”
 • 1. ggg 2009. szeptember 01. 11:49
  „"Én sehol sem láttam annyi újságírót, akik saját országukat piszkítják, mint Szlovákiában."
  akkor ez még nem járt mo-n”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Magyar-szlovák: tárgyalás két héten belül

Két héten belül megtartják a magyar-szlovák miniszterelnöki találkozót - közölte Miroslav Lajcák… Tovább olvasom