Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Kávézót rabolt ki Cinfalván

Csütörtökön este egy álarcot viselő, fegyveres férfi rabolta ki az ausztriai Cinfalván (Siegendorf), az ipari zónában lévő kávézót. A rendőrség az elkövetőt már letartóztatta.

Röviddel csütörtökön éjfél előtt a fejére harisnyát húzott férfi lépett be a cinfalvi kávézóba. Az illető fegyverrel a kezében pénzt követelt. Kérését úgy nyomatékosította, hogy kalapáccsal tört zúzott, még egy pénznyerő játékgépet is összetört. A kávézó tulajdonosa átadta az aznapi bevételt, valamint az széttört automatából szétszóródott eurókat. A tettes pénzes zacskóval a kezében gyalog hagyta el a helyszínt.

A kávézóból azonnal értesítették a kismartoni (Eisensadt) rendőrséget. Mivel fegyveres elkövetőről volt szó, még a Cobra kommandós osztagot is bevezették. A gyanúsítottat, a forró nyomon indult nyomozásnak köszönhetően alig három óra múlva a lakásán találták meg. A férfi először tagadta tettét, majd bevallotta a fegyveres rablást.

– Egy harminchárom éves, Kismartonban élő horvát állampolgár a gyanúsított. Az illetőt őrizetbe vettük – mondta el az orf.at-nak Günter Hauer, kismartoni a városi rendőrség illetékese.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

19 bányász halt meg Törökországban

Meghalt mind az a 19 bányász, aki a nyugat-törökországi szénbányában történt sújtólégrobbanás idején… Tovább olvasom