Kisalföld logö

2018. 04. 24. kedd - György 14°C | 23°C Még több cikk.

Kadhafi szerint a nyugat összeesküdött ellene

"Gyarmatosító összeesküvéssel" vádolta a Nyugatot Moammer Kadhafi líbiai egy szerdán sugárzott tévéinterjúban.

"Ismét gyarmatosítani akarják Líbiát. Ez egy gyarmatosító összeesküvés" - mondta Kadhafi az LCI francia hírtelevíziónak adott interjúban, amikor arról kérdezték, mi a véleménye arról, hogy a Nyugat, így Franciaország is a felkelőket támogatja. Arról is faggatták Kadhafit, hogy fontolgat-e emiatt "megtorló intézkedéseket" Franciaország ellen. Szűkszavúan azt válaszolta erre, hogy "majd meglátjuk".

A Kadhafihoz hű erők kedden fokozták a nyomást a felkelőkre, légi- és szárazföldi támadásokat intéztek ellenük Kelet-Líbiában.

Olvasóink írták

 • 11. meir 2011. március 12. 13:33
  „9-es! Elemer!
  te csak ne nagyon varogass el semmit Erets Israel-tol!!
  mellesleg Israel magasrol lesz@rja azt ami Libya-ban zajlik!!!”
 • 10. elemér 2011. március 10. 08:50
  „Ha akart volna az USA, akkor már rég beavatkozhatott volna ott minden világtámogatás nélkül. Be kellet volna avatkozni hogy hitelünk legyen a néppel és az arabokkal. Katonai erö nem elég egy világhatalomnak ha nem hisznek neki.”
 • 9. elemér 2011. március 10. 02:49
  „Végighalgattam a vitát Washingtonban. Mese nincs, ott USA segitséget kér a nép és nem beavatkozást, vagy megszállást. Ök majd elintézik Kadhafit akiböl nekik elég volt. A baj szerintem ott lehet, hogy aztán következnek a többiek akik majd szintén elintézik a barátságos diktátorokat segitséggel. Ez nagyon kényes dolog. Hogy lehet ezt ugy csinállni, hogy az olaj is follyon, meg csend legyen ott. Nehezen megy, és elöbb utobb kell nekik adni segitséget és közben a piacot és mindenkit megnyugtatni a világon és a környéken. Ha a Szaudiaknak nem tetszik valami, akkor lezárják a csapot. Izraeltöl pedig elvárjuk hogy maradjanak ök csöndben.”
 • 8. G.D 2011. március 09. 21:34
  „A Kadhafi "monnyon le!!!" Itt az ideje! Ne a népét ölje, akik eddig a segge alá tettek mindent.”
 • 7. meir 2011. március 09. 17:18
  „Kolomparbela!
  nagy tevedes!!szankcionaltak minket Obam jovoltabol!!
  -----------------------------------------------------------------------
  Elemer!
  igy van!!itt nem lesz semmi,mert itt Demokracia van!!
  a "segitgetesrol" meg annyit hogy ezuttal kizarolag a Baloldali Ehud Barak kivanja!! mi a Jobboldal,koszonjuk NEM KERUNK belole!!-legalabbis HUSSEIN Obama-tol nem!!”
 • 6. elemér 2011. március 09. 14:41
  „Ha igy megy, akkor egyre nezebb lessz szövetségesünket politikailag, katonailag és gazdaságilag támogatni. Ez amit Mejer ott a bokorban nem ért.”
 • 5. elemér 2011. március 09. 13:52
  „Ez a különbség a diktaturák és a demokráciák között. Izraelban nem lessz forradalom.;))”
 • 4. kolombela 2011. március 09. 13:50
  „Van benne igazság. Amikor Izrael írtja a Palesztinokat (folyamatosan), akkor valahogy a nyugat -élükön az USA- elfelejti szankcionálni őket.
  HOGY IS VAN EZ?”
 • 3. elemér 2011. március 09. 12:41
  „Kadafi azt mondja amit kell, hogy ne avatkozzanak bele. Ezt viszont nem érdekli az ellenzék, menjen csak a büdösbe, és nem lessz vele semilyen egyezkedés. Ez amit a nép ott hisz. Beavatkozás azért nincs, mert a rizs...k és a ruszki ellenzi azt a BT-UN tanácsban. Nekik ott igazán semmi keresnivalójuk nem lenne. Azért van valami különbség a nyugati ember és a ti <moderálva> fefogástok között.”
 • 2. annobon 2011. március 09. 11:20
  „Íg van! De azért nem mondanám, hogy "sajna"! :) Lejárt népidemokratikus őskövületről van ugyanis szó, aki felett már eljárt az idő!”
 • 1. Stewe 2011. március 09. 10:39
  „sajna igaza van !”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kiegészíti Líbia elleni szankcióit az EU

A Líbia elleni szankciók kiegészítésében, pénzügyi alapítványok vagyonának befagyasztásában… Tovább olvasom