Kisalföld logö

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 1°C | 6°C Még több cikk.

Hitlert dicsőítő felirat a holokauszt-emlékközpont udvarán

Hitlert dicsőítő feliratot találtak a rendőrök hétfőn kora reggel a jeruzsálemi Jad Vasem holokauszt-emlékközpont udvarán.
Hitlert dicsőítő feliratot találtak a rendőrök hétfőn kora reggel a jeruzsálemi Jad Vasem holokauszt-emlékközpont udvarán - közölte a rendőrség szóvivője.

"Hitler, köszönet a soáért" - ezt festették egy falra a Jad Vasem bejárati udvarán - mondta Miki Rózenfeld szóvivő. "A rendőrség vizsgálatot indított, de még egyetlen fő irányban sem nyomoz: lehettek gyerekek, vandálok vagy más indítékból cselekvő személyek is" - közölte.

Ezzel nagyjából egy időben hét autó gumiját szúrták ki az arab többségű Kelet-Jeruzsálem Suafát nevű palesztin negyedében - folytatta Rózenfeld, aki lehetségesnek tartja, hogy a vandál cselekedetek az utóbbi hónapok "Ez az ára" kampányába illeszkednek.

E kampánnyal szélsőjobboldaliak állnak bosszút palesztinokon, muzulmán szent helyeken vagy akár izraeli katonákon is, amikor úgy ítélik meg, hogy a kormány a zsidó telepek, telepesek érdekei elleni döntést hozott.

Olvasóink írták

 • 3. vonLichthofen 2012. június 11. 15:18
  „2xverax,
  .... vagy más indítékból cselekvő személyek is" - közölte. ^ a Miki Rozenfeld.

  A "más indíték" fogalmába beletartozik a szésőségesen jobboldali Hassid szekta felfogása a Soa-ról amelynek Fuerere, Ura és parancsolója a híres - hirhedt Grand Rebbe Menachem Moses Schneresohn volt.
  A Rebbe soha nem volt hajlandó israelbe látogatni, jóllehet millio és millio követője van még a halála után is kivált az erőszakosan fanatikus telepesek körében.
  A Rebbe azt írja a Soa-ról és Hitlerről, hogy Hitler az Úr küldötte volt, hogy megbüntesse a tudatlanságban élő zsidókat, akik nem követték a rabbik tanítását / a Talmudot/. Rebbe Schneresohn az elpusztult milliókat mind heredic -nek nevezi, mert eltértek az igaz úttól /Talmud/.
  Israelben és más országokban ahol zsidók élnek a Hassidism Lobavitcher ága nagyon erős, befolyása nem lebecsülendő a politikára és katonai ügyekben. Az IDF-ben túlnyomó többségben vannak azok a vezetők akik Hassid
  vallásos héderben vagy yeshivot-ban tanultak.”
 • 2. xverax 2012. június 11. 12:22
  „nem hiszem el, létezhet hogy Magyarországon kívül is tehet ilyet bárki????
  az a helyzet hogy ezeknek kell hogy minden nap minden perc róluk szóljon.
  ha nem megy majd tesznek róla........beteg egy nép”
 • 1. Csetneky 2012. június 11. 10:42
  „Nocsak, nocsak.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lázadást szít Tunéziában az al-Kaida

A szigorú iszlám jogrend, a saría bevezetésére szólította fel a tunéziaiakat az al-Kaida nemzetközi… Tovább olvasom