Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

Felgyújtotta magát mert a a szolgáltató ki akarta kapcsolni az áramot lakásában

Lelocsolta benzinnel és felgyújtotta magát egy férfi a kelet-ukrajnai Luhanszk megyében, amikor ki akarták kapcsolni lakásában az áramot.
Lelocsolta benzinnel és felgyújtotta magát egy férfi a kelet-ukrajnai Luhanszk megyében, amikor ki akarták kapcsolni lakásában az áramot - közölték szerdán ukrán sajtóforrások a helyi belügyi szervekre hivatkozva.

A 62 éves férfit áramlopással vádolták. Az elektromos energiahálózatról a lakását lekapcsoló szakembereket nyugodtan végighallgatta, majd tiltakozásul benzinnel lelocsolta és felgyújtotta magát. A férfit súlyos égési sérülésekkel szállították kórházba.

Az idén már ő minimum az ötödik ember Ukrajnában, aki önégetéssel tiltakozik, vagy személyes okból választja az öngyilkosságnak ezt a formáját.

Február közepén egy 52 éves férfit vádoltak meg azzal, hogy manipulálta a gázmérőórát a dél-ukrajnai Mikolaiv megyében. Úgy akarta bebizonyítani ártatlanságát, hogy a helyi gázművek irodája előtt felgyújtotta magát.

Január végén ugyancsak önégetéssel a nyugat-ukrajnai Ivano-Frankivszk megyében egy 44 éves tanár végzett magával háza udvarán, ő előtte pedig néhány nappal a középső országrészben lévő Cserkaszi megyében egy 26 éves fiatalember próbált önégetéssel öngyilkosságot elkövetni. Az orvosok közlése szerint teste 80 százalékban megégett.

Január közepén egy magánvállalkozó fenyegetőzött Kijevben az elnöki adminisztráció előtt azzal, hogy a hivatalnokokkal szembeni elégedetlensége miatt tiltakozásul felgyújtja magát. Ebben a kiérkező rendőrök akadályozták meg.

A tavaly október végi parlamenti választásokon egy férfi a nyugat-ukrajnai Lvivben fenyegetőzött önmaga felgyújtásával, amikor rajtakapták, hogy szavazócédulákat vitt ki az egyik szavazókörből.

December 21-én egy ukajnai munkanélküli a feltételezett világvége miatti félelmében lett öngyilkos önégetéssel.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ferenc pápa megtartotta első általános audienciáját

Nagy tömeg töltötte meg a Szent Péter teret szerdán, Ferenc pápa első általános audienciáján. … Tovább olvasom