Kisalföld logö

2018. 08. 16. csütörtök - Ábrahám 17°C | 28°C Még több cikk.

Feladta a bevándorlás elleni harcot, öngyilkos lett a politikusnő

Hollandiában meghalt a héten egy ismert bevándorlásellenes politikusnő. A helyi sajtó szerint öngyilkos lett. Néhány nappal a halála előtt közzétett egy videót, amelyikben arról beszélt, hogy a nézetei miatt többször bántalmazták és megfenyegették. Arra akarták rávenni, hogy politikusként ne szólaljon fel többet a bevándorlók és a muszlim vallás európai térnyerésével szemben.

Migránsbanda erőszakolt meg egy holland politikusnőt, mielőtt öngyilkos lett – erről ír az Origo. A hírportál a hágai városi tanács Szabadságpárti tagjának, Willie Dille-nek az elmúlt egy évét eleveníti fel. A politikus szerdán lett öngyilkos, írta az Origo nyomán a hirado.hu.

Willie Dille a bevándorlás ellenes jelszavakkal kampányoló Holland Szabadságpárt hágai képviselője volt. Rendszeresen felszólalt Európa iszlamizációja ellen, többször is kongatta a vészharangot, szerinte ugyanis a kontinensre és Hollandiába beáramló egyre több muszlim veszélyt jelent minden európaira.

„2017. március 15-én elrabolt, és megerőszakolt muszlim férfiak egy csoportja. Azt akarták, hogy a városi közgyűlésben maradjak csöndben, és ne beszéljek többet az iszlamizáció veszélyeiről" – emlékezett vissza a holland politikusnő egy pár nappal ezelőtt a közösségi oldalára feltöltött videóban.

A hirado.hu-n közzétett videón - amelyet itt nézhetnek meg - jól látszik, hogy az elmúlt másfél évben mennyit változott Willie Dille. A tavaly még rubensi alkatú szőke asszony mostanra több tíz kilót fogyott, láthatóan megtört, korábbi magabiztosságának nyoma sem maradt.

A nő a videóban elmondja, miután az egész migránscsoport megerőszakolta, megkérdezték tőle: Tiszteled-e már Mohammed prófétát?

Majd elmesélte, azóta is többször megfenyegették, megállították az utcán, azt mondták neki, – ahogy ő maga idézte – szépen lassan elvágjuk a torkod, és hagyunk elvérezni, azért mert még mindig harcolsz az iszlám ellen.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meghalt V. S. Naipaul irodalmi Nobel-díjas brit író

Meghalt V. S. Naipaul irodalmi Nobel-díjas brit író
"Óriás lett azzal, amit elért. Szerettei körében ment el, csodálatos alkotó- és vállalkozókedvtől… Tovább olvasom