Kisalföld logö

2018. 02. 19. hétfő - Zsuzsanna -5°C | 4°C Még több cikk.

Egy hónap alatt több mint kétmillió hekkertámadás

Az első hónapban 2,3 millió alkalommal érte hekkertámadás a kínai védelmi minisztérium ez év augusztus közepén indított honlapját.

Csi Kuj-lin (Ji Guilin) beszámolt arról, hogy az első három hónapban 1 milliárd 250 millió látogatást regisztráltak és a forgalom 40 százalékát Pekingből, Kuangtungból (Guandong) és Csiangszuból (Jiangsu) mérték.

A lap kínai nyelvű változatát külföldről elsősorban az Egyesült Államokból, Ausztráliából, Szingapúrból és Japánból keresik fel, míg az angol nyelvű lapot az Egyesült Államokból, Ausztráliából és Nagy-Britanniából olvassák. A weblap megnyitása belföldön általában három másodpercet vesz igénybe, míg ötöt, ha külföldön próbálkoznak vele.

Az első nap forgalma elérte a 70 milliót, s másnapra ez a szám 130 millióra ugrott. Az első hónapban, s azon belül is az első héten a hekkerek nagy érdeklődést mutattak a honlap iránt: 2,3 millió alkalommal próbálták feltörni, de mindannyiszor sikertelenül. A kétnyelvű honlap (www.mod.bov.cn) elindítását a központi katonai bizottság hagyta jóvá, azzal a céllal, hogy hivatalos információkat tegyen közzé a nemzetvédelemről és a hadseregről.

Célja továbbá, hogy emberközelbe hozza a Kínai Népi Felszabadító Hadsereget, mint békés haderőt és elősegítse a nemzetvédelem és a hadsereg modernizációjának törekvéseit. Az angol nyelvű változattal a tengerentúli internetezőknek nyújtanak híreket és - az alakuláskor legalábbis azt ígérték - külön figyelemmel szolgálják sajátos érdeklődésüket.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Uniós országokkal határos orosz régiókat támogat az EU

EU-országokkal határos több orosz határtérség támogatásáról írtak alá megállapodást szerdán… Tovább olvasom