Kisalföld logö

2018. 02. 24. szombat - Mátyás -8°C | 2°C Még több cikk.

Csődbe ment, ezért lett öngyilkos a nagymegyeri család

A család kölcsönt vett fel, hogy betömjék a lyukakat, de spirálba kerültek, és nem látták a kiutat. Temetésüket is előre kifizették.
Mint korábban mi is megírtuk, a háromtagú család a lakótelepi kétszobás lakásban mérget vett be, amitől Katalin és a fiú meghalt. Az apára nem hatott a méreg, ezért felakasztotta magát. A mindenre elszánt család a kutyáját is megmérgezte.

A városban napokig szinte mindenki azt mondta: nincs igazi magyarázat a család tettére, hiszen látszólag semmi komoly gondjuk nem volt.

Pár nappal az eset után azonban jelentke­zett a Borsnál egy nagymegyeri férfi, aki tudni véli a kollektív öngyilkosság igazi okát.

– Minden rossz akkor kezdődött Mihályék életében, amikor hatalmasat csalódtak egy nagyon közeli ismerősükben. Tavasszal kulminálódott a helyzet, amikor rájöttek, hogy anyagilag is kifosztották őket.

Kölcsönt vettek fel, hogy betömjék a lyukakat, de spirálba kerültek, és nem látták a kiutat. Temetésüket is előre kifizették, nehogy elintézetlen ügy maradjon utánuk - magyarázta a családot jól ismerő helybeli férfi.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kurdokat ölnek a törökök Észak-Irakban

Az iszlamista-konzervatív török kormány nem az Iszlám Államot, hanem a kurdokat támadja… Tovább olvasom